Relaţie serioasă

11 semne că relaţia ta devine serioasă

Toată lumea îşi aminteşte de primul sărut sau de primul "Te iubesc", însă pe lângă aceşti paşi mari pentru o relaţie, mai sunt zeci de lucruri mici care înseamnă enorm.
Iată 11 lucruri mici care arată că relaţia ta e una serioasă:

1. Ştie ce preferi. Când întârzi la o întâlnire în oraş, băutura ta preferată te aşteaptă deja pe masă? E cel mai bun indiciu că aveţi o relaţie pe bune!

2. Nu mai sunteţi fiecare cu banii lui. Nu vă mai calculaţi fiecare cât a cheltuit, ci plăteşte unul acum şi celălalt cu altă ocazie.

3. Nu îţi aruncă imediat periuţa de dinţi dacă o uiţi la el. Dacă ţi-ai uitat periuţa de dinţi la el şi imediat te sună să îţi spună asta, înseamnă că relaţia devine serioasă.
Momentul în care partenerul tău nu mai încearcă să scape de lucrurile uitate "accidental" e momentul în care aţi devenit un cuplu real.

4. Îi ştii parola de la telefon. Nu pentru că îţi doreşti să îl verifici constant, ci pentru că telefonul lui e mai aproape şi vrei să verifici prognoza meteo, spre exemplu.

5. Îţi faci rutina de seară în prezenţa lui. Nu te mai prefaci că te-ai demachiat, ci o faci pe bune. Te simţi destul de confortabil cu el astfel încât nu mai apelezi la astfel de artificii şi te dezvălui exact aşa cum eşti.

6.
Ai partea ta de pat şi există un încărcător de telefon de rezervă la el.
Ai încetat să mai cari încărcătorul în geantă tot timpul, ci ai unul la el în caz de nevoie. Şi ai deja locul tău în pat, unde stai mereu!

7. Aţi încetat să vă mai număraţi întâlnirile. Sau mai degrabă să le mai numiţi întâlniri. Ele pur şi simplu au devenit o cină în oraş, un film pe canapea sau o plimbare prin parc.

8. Vizionaţi împreună un serial care are mai mult de un sezon. Există filme cu mai mult de 10 sezoane, aşa că asta implică o mulţime de ore împreună.

9.
Cel puţin o dată, aţi decis să nu mai ieşiţi în oraş să mâncaţi şi aţi rămas acasă.
Nu că aţi fi unul dintre cuplurile triste care se plictisesc pe canapea cu o pizza în braţe, dar uneori alegeţi să fiţi doar voi doi.

10. Ştii sigur că unul dintre membrii familiei sale ştie cine eşti. Poate că nu i-ai cunoscut încă familia, dar cel puţin aceasta ştie că exişti.

11. Ai trimis sau ai primit un selfie din cabina de probă pentru a cere o a doua opinie cu privire la haine.
Acest gest e unul intim şi spune multe despre stadiul relaţiei voastre.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sanda pe 20 Feb 2020, 18:50
    Sandacater

    Vreau sa aflu despre tot

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod