Andalou Naturals sărbătorește un an de existență în România cu un portofoliu de peste 90 de cosmetice naturale

Andalou Naturals, brandul american de cosmetice naturale cu ingrediente certificate organic a sărbătorit un an de la lansarea pe piața din România. Brandul este comercializat exclusiv de Secom, iar portofoliul Andalou Naturals include peste 90 de produse dedicate îngrijirii tenului, corpului și părului, care se diferențiază atât prin formulele cu ingrediente naturale, nemodificate genetic (Non-GMO), cât și prin faptul că sunt Cruelty free (nu sunt testate pe animale), Eco-friendly și provin din comerțul echitabil (Fair trade).
Produsele Andalou oferă o perspectivă unică în încetinirea procesului natural de îmbătrânire a pielii prin celulele stem din plante și fructe. Numite și celule “universale”, acestea au capacitatea de a se adapta la activitatea proprie a celulelelor pielii, sprijinind procesul lor de regenerare. Cosmeticele Andalou conțin și alte ingrediente extrem de benefice pentru îngrijirea tenului, precum resveratrolul, probioticele, enzime derivate din fructe de pădure, Coenzima Q-10 sau mierea de Manuka.
 
Pornind de la sloganul „Beauty is YOU”, evenimentul aniversar Andalou Naturals a fost organizat în studio-ul foto al celebrului fotograf și artist vizual Alexandru Gâlmeanu, care a surprins prin lentila sa de profesionist detaliile frumuseții unice ale fiecărui invitat prezent.
Evenimentul s-a bucurat și de prezența specială a Danei Sota, una dintre principalele promotoare ale îngrijirii frumuseții naturale, care a împărtășit invitaților despre experiența sa cu produsele Andalou. La aniversarea Andalou Naturals au participat parteneri de business ai Secom, jurnaliști și blogeri de beauty.   
 
“Credo-ul Andalou, pe care îl împărtăsim și noi la Secom, este că frumusețea înseamnă sănătate, iar aceasta este rezultatul alegerilor pe care le facem zilnic, atât la nivel interior cât și exterior. Cosmeticele Andalou Naturals sunt produse de calitate superioară, cu ingrediente naturale, inovatoare, iar multiplele certificări ale acestei game ne-au convins în urmă cu un an să le includem în portofoliul nostru.
Produsele Andalou au fost foarte bine primite de consumatoarele românce, motiv pentru care, pe parcursul primului an de la lansare, am decis să extindem portofoliul cu încă 30 de produse noi. Vom continua să fim deschiși inovațiilor din categoria cosmeticelor naturale pentru a facilita accesul consumatorilor români la produse care corespund celor mai înalte standarde în domeniu”, a declarat Marinela Popescu, Director de Marketing și Comunicare Secom.
 
Andalou, soluții naturale pentru ten, corp și păr
Linia Andalou Naturals destinată îngrijirii tenului conține 4 game distincte, adaptate nevoilor de îngrijire a fiecărui tip de ten: 1000 Roses (pentru ten sensibil), gama Age Defying (pentru ten matur și uscat), Clarifying (pentru tenul gras și acneic) și gama Brightening (pentru tenul normal și mixt).
 
Aceste game cuprind produse pentru curățarea pielii (demachiante, tonere), produse pentru regenerare, produse pentru întreținere și îngrijire (creme de zi, care de anul acesta beneficiază și de SPF și creme de noapte, loțiuni hidratante), tratamente (măști, serum-uri). 
 
Cele 3 game Andalou de îngrijire a părului includ șampon, balsam și/sau un produs de styling ce oferă strălucire, volum sau hidratare părului. 
 
Portofoliul Andalou include și patru game de îngrijire a corpului în care se regăsesc geluri de duș, loțiuni de corp, creme de mâini și unturi de corp. 
 
Andalou Naturals oferă 10 produse în format mini de călătorie, extrem de practice și ușor de transportat în concediu și o serie de pachete cadou constând într-un mix optim de produse pentru îngrijirea tenului, a corpului și a părului, ideale pentru a fi oferite celor dragi, indiferent de ocazie.  
 
Produsele Andalou Naturals sunt disponibile pe www.secom.ro, în cele 12 magazine Secom® din București, Brașov, Bacău, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timișoara și la unele magazine și farmacii partenere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod