Vedetele s-au înghesuit la deschiderea oficială a primului magazin Instablock Romania

Miercuri, in incinta complexul comercial Afi Cotroceni a avut loc lansarea oficiala a magazinuui Instablock Romania Acest concept inedit, unic la nivel mondial, foloseste siluete de toate marimile si formele din lemn si ciment ca suport pentru imprimarea celor mai frumoase imagini. La eveniment, a fost aglomeraţie de personalităţi publice printre acestea aflându-se campioanele olimpice Alina Dumitru şi Silvia Stroescu, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, Amatto Zaharia, împreună cu unul din fiii săi, Yani, vedeta postului de televiziune TVR2, Iuliana Marciuc, Brigitte Năstase şi noul său iubit, Corneliu Oană, dar şi fiica sa, Sara, Deea şi Dinu Maxer, Cristi Geamăn de la Exatlon, Mia Prigoană sau îndrăgita cântăreaţă Ozana Barabancea.

Celebrităţile autohtone au fost încântate să îl cunoască pe Moshik Galamin, creatorul acestui concept inedit de cadou ce a fost repede indragit şi de alte nume mari din ţara noastră precum numărul 1 mondial in tenisul feminin, Simona Halep sau cântăreaţa Nicoleta Nucă, cea care a câştigat prestigiosul concurs X Factor.


 "Conceptul Instablock are un succes urias intrucat le propune oamenilor cele mai frumoase idei de cadou, cu care nu au cum sa greseasca atunci cand vor sa faca surprize minunate celor dragi.

Practic, Instablock este atat un cadou frumos, ce transmite emotie, dar este si un accesoriu de design ce da viata oricarei incaperi. Cu Instablock, se pot accesoriza pereti, biblioteci, birouri, magazine, sau sali de scoala. Toti oamenii care au primit sau au daruit Instablock au fost impresionati de aceste frumoase cadouri inedite", a aratat Ronen Haliva, omul care a preluat acest concept si l-a adus in Romania.


Toate vedetele prezente la eveniment au primit cadouri Instablock personalizate cu pozele dragi si au postat surpriza frumoasa pe paginile lor de socializare.


Instablock este o inițiativă lansată in "Ţara Sfântă" de Moshik Glamin, un important designer de interior din Israel, împreună cu sora sa, Michal Glamin.


Moshik și Michal operează dintr-o viziune ecologică asupra lumii și preferă să utilizeze materialele refolosibile și să le reproiecteze.
Moshik a fost ghidul pentru șase sezoane al spectacolului de succes "Comentează-te pe tine", echivalentul programului american de succes "Extreme Mike Over", unde o echipă de experți, vin la apartamentele familiilor israeliene și contribuie la proiectarea și renovarea apartamentului și mobilierului cu idei originale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod