Vedetele au petrecut 1 iunie în parcul Miramagica din Herăstrău. Distracție și concert Antonia!

Vedete cunoscute din showbiz au petrecut o seară de neuitat, alături de copiii lor, în parcul Miramagica din Herăstrău, bucurându-se de atracțiile faimoase ale locației și urmărind un super concert susținut de Antonia.
Începând cu ora 18.00, parcul de distracții a devenit neîncăpător. Sute de oameni au intrat în lumea magică a copilăriei și, cu mic cu mare, au urcat în roata Miramagica, de unde au admirat Bucureștiul de la înălțime, au condus mașinuțele și bărcuțele tamponabile, au sărit pe salteaua elastică, s-au plimbat cu trenulețul Funny Express, au concurat la Derby, au simțit ce înseamnă să sfideze gravitația în turnul Spark și, în premieră, s-au învârtit în noul racer Airbone Shot, în care te simți ca într-o călătorie în spațiu.
 
Printre aceștia, și vedete cunoscute din showbiz, precum Șerban Copoț, Alina Sorescu, Ela Crăciun, Oana Roman, Adina Halas, Vica Blochina, Andreea Perju, Andreea Runceanu și Laura Lăzărescu (Amadeus), Irina Mohora, Paula Chirilă, Laura Lazăr, Anca Ciota sau Kinga Varga.
Cu toții s-au așezat apoi în fața scenei din incinta parcului pentru a asista la un spectacol de dans al unor copii talentați și apoi la un super concert Antonia.
 
Artista a revenit la Miramagica alături de băiatul ei, Dominic, cu care a fost prezent și anul trecut la cea de-a doua aniversare a parcului.
Dominic a urmărit spectacolul din culise pentru ca, la un moment dat, sa urce pe scenă și să urce în brațele mamei sale, în timp ce aceasta interpeta o melodie.
 
Distracția a durat toată seara la Miramagica. Vedetele au ales atracțiile potrivite vârstei copiilor lor. Oana Roman, Irina Mohora și Kinga Varga s-au plimbat cu trenulețul, Șerban Copoț a ales bărcuțele pe apă, copiii Andreei Perju, ai Adinei Halas și ai Elei Crăciun s-au urcat în turnul Spark, Vica Blochina, artistele de la Amadeus și Alina Sorescu s-au urcat, alături de cei mici, în roata Miramagica, iar Paula Chirilă și fiica ei au trăit senzații tari în Airbone Shot, învârtindu-se la viteze amețitoare.
 
Miramagica este parcul de distracții preferat de majoritatea copiilor, dar și a celor mari, care sunt în căutarea unui loc de basm, cu atracții moderne, culoate, ca în parcurile de distracții de peste hotare.
Miraagica a devenit și parcul preferat al vedetelor, acestea petrecând des aici momente de neuitat. Printre acestea, și Anda Adam, DJ Wanda, Simona Pătruleasa, Corina, Giulia Nahmany. Anca Serea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod