8 coafuri în tendințe pentru vara 2018, ideale pentru zilele caniculare

Oricât de mult iubești vara, trebuie să recunoști că temperaturile ridicate sunt un dezastru pentru părul tău, care își pierde volumul și se îngrașă rapid din cauza transpirației.
Dar poți încerca unele coafuri în tendințe care arată excelent și sunt perfecte pentru zilele caniculare. Iată 8 coafuri ideale pentru vară:

Coc accesorizat

Accesoriile interesante pentru păr sunt de nelipsit din tendințele acestei veri. Te vor ajuta să transformi chiar și cea mai banală coafură într-una cu totul deosebită. De exemplu, un coc simplu, răsucit și ușor dezordonat devine o coafură originală dacă este completat de un set de accesorii pentru păr.



Șuvițe prinse la spate

În zilele cu temperaturi ridicate, șuvițele de păr care îți încadrează chipul te pot deranja cel mai mult pentru că îți țin cald și se lipesc de fața transpirată. De aceea ar trebui să porți o coafură simplă, clasică, ideală pentru astfel de zile. Prinde la spate șuvițele care îți încadrează fața.
Folosești și în acest caz o clamă deosebită, care atrage atenția prin originalitate.




Coadă netedă, cu secțiuni

Poate părea o coafură complicată la prima vedere, dar este foarte simplu de realizat. După ce ți-ai îndreptat părul și ai aplicat un produs pentru strălucire, piaptănă o treime din păr, din zona de creștet și leag-o cu un elastic subțire. Piaptănă următoarea treime de păr și leag-o iar cu un elastic, prinzând și coada prinsă atenrior. La final, leagă iar părul cu un elastic, într-o coadă finală.




Coadă bufantă și breton creț

2018 este anul în care trebuie să accepți și să îmbrățișezi textura naturală a părului tău. Iar dacă ai părul creț, atunci poți încerca una dintre coafurile de vară perfecte pentru a-ți pune onduleurile și cârlionții în evidență.
În primă fază, scoate șuvițele mai scurte de păr în față, pentru a crea efectul de breton fals. Aplică puțin gel în palme și netezește părul de pe linia conturului, apoi prinde-l într-o coadă înaltă. Este o coafură relaxată și sexy, care îți pune în valoare buclele.




Efectul de păr ud asociat cu bentiță

Bentițele îți amintesc de vremea când mergeai la școală și este obligată să le porți? Anul acesta bentițele au revenit în trend, dar spre deosebire de cele pe care le purtai în copilărie, acestea sunt elegante și au un aspect prețios, fiind accesorii statement puternic ornate cu pietre și cristale. Asociază coafura de tipul wet-look cu o astfel de bentiță statement și vei obține rapid un look elegant și sexy, potrivit în special pentru evenimentele speciale. Ca să realizezi efectul de păr ud, aplică puțin gel pe părul umed, piaptănă, trasează o cărare perfect dreaptă și prinde părul într-o coadă joasă la spate. 



Păr prins cu agrafe

Coafurile cu agrafe la vedere se numără printre cele mai simple stiluri în tendințe pe care să le încerci în această vară. Tot ce trebuie să faci este să trasezi o cărare pe o parte, să dai după ureche părul de pe partea cu cărarea și apoi să pulverizezi fixativ și să pieptăni pentru ca părul să fie lipit de cap.
Fixează apoi părul cu 10-15 agrafe plasate la întâmplare, fie în unghi, fie încrucișat. Poți opta pentru agrafele clasice, negre, dar și pentru unele interesante, în culori puternice sau în nuanțe metalice de argintiu, auriu sau cupru.



Coadă cu buclă

Nu e nimic original la părul prins în coadă înaltă. Este coafura clasică pentru vară. Dar o poți transforma într-un stil interesant fără prea mult efort. Strânge părul într-o coadă înaltă și leagă-l cu un elastic, dar la ultima trecere a cozii prin elastic, trage păril până la jumătate pentru a forma o buclă. Prinde o clamă interesantă în jurul cozii sau numai în jurul unei jumătăți a buclei.




Coadă împletită țesută

Împletiturile sunt atât de practice și de comode încât sunt de nelipsit pe timp de vară. Iar în acest sezon se poartă coafurile împletite cu inserții, cunoscute și ca împletituri țesute.
Este foarte simplă să realizezi un astfel de look. Toc ce trebuie să faci este să incluzi o fundă, un lanț sau curea în coadă pe măsură ce împletești.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod