Vedetele au făcut cunoștință cu neînfricata Lara Croft

Avanpremiera specială a filmului „Tomb Raider. Începutul” – cel mai nou film distribuit în ţara noastră de Forum Film România – a avut loc în sala T IMAX de la Cinema City din AFI Cotroceni. La evenimentul de lansare au luat parte jurnalişti şi bloggeri, precum şi vedetele Irina Margareta Nistor, Magda Pălimariu, Daniel Nițoiu, Nicoleta Nucă, Ionuț Bodonea, Dorin Chioțea, Andrei Ștefan, Alice Năstase-Buciuta, Aureliu și Elena Surulescu.

Filmul „Tomb Raider. Începutul” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 16 martie 2018, în format 3D, IMAX 3D şi 4DX 3D.

Graham King, producătorul filmului povestește despre experiența de a lucra cu Alicia, spunând că: “Alicia face ca totul să pară real – de la descoperirea indiciilor lăsate de tatăl său, până la cascadoriile pe care le face pe un avion prăbușit deasupra unei cascade. Eu stăteam confortabil în fața unui monitor în timp ce ea filma scena de pe avion, și am devenit foarte agitat, ca și cum ar fi fost cu adevărat în pericol, iar eu trăiam acest lucru alături de ea.” Suntem siguri că vă veți bucura de adrenalină și suspans din plin, alături de neînfricata Lara Croft.

Vikander, originară din Suedia a fost foarte entuziasmată să lucreze alături de regizorul scandinav Uthaug. “Am văzut multe dintre filmele sale și cred că este un om grozav, foarte talentat. Pasiunea sa și poveștile lui aduc un plus de emoție oricărui film. Am fost foarte încântată să lucrez cu el pentru că știam că are abilitatea de a face publicul să se conecteze la nivel emoțional cu ceea ce văd pe marele ecran.”. “Tomb Raider. Începutul” are cu siguranță toate ingredientele unui film ce vă va ține cu sufletul la gură.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod