Tiberiu Albu, lansare de album la Morning Gold

Studioul matinalului de la Gold Fm, cu Radu Buzăianu și Geanina Corondan, a devenit scena lansării albumului lui Tiberiu Albu. Un moment live de senzație care a transformat dimineata lui 20 ianuarie într-una rock.

Tiberiu Albu a devenit un nume pe scena muzicii românești odată cu emisiunea ”Vocea României”. Sub îndrumarea antrenorului Tudor Chirilă, Tiberiu a fost câștigătorul ediției din 2015. Momentele sale muzicale au creat emoție și au făcut dovada unor calități muzicale incontestabile. Printre acestea amintim Rock and roll-ul celor de la Led Zeppelin sau Dream On, de la Aerosmith, ori Phantom of the Opera.
Tiberiu a venit alături de colegii din trupa Fameless. Prima piesă performată live în studioul Gold Fm a fost “Dash of blue”, unul dintre cele 10 cântece ale albumului.

Lansarea va avea loc pe 27 ianuarie, la Hard Rock Café.
Atunci când Radu și Geanina au făcut referire la “Vocea României”, Tiberiu a relatat o discuție avută cu Tudor Chirilă. “Mi-a zis: «băi, eu o să câștig următoarele 8 sezoane»”. Pe Tiberiu Albu l-a felicitat și Marcela Motoc, actrița prezentă și ea în studioul radioului. Cum l-a avut coleg pe Tudor Chirilă, Marcela a punctat că îl cunoaște foarte bine, find colegi de facultate, și merită să câștige.


Despre numele trupei (”Fameless”), Tiberiu a spus că l-a ales deoarece i se pare foarte potrivit și vrea ca oamenii să înțeleagă faptul că nu celebritatea contează, ci piesa în sine și mesajul.

Radu Buzăianu și Geanina Corondan l-au aplaudat pentru cele afirmate. “Mi se pare foarte mișto că sunt la Gold Fm și asta contează. Am venit aici, între prieteni și am trasmis mesajul. Mesajul trupei contează”, a conchis Tiberiu.
Artistul a mai punctat că este adeptul colaborărilor și chiar le dorește. “Consider că artiștii ar trebui să colaboreze între ei”.


Matinalul dedicat șefilor

”Azi am călătorit foarte mult. Ne dor deja mușchii, oasle, toate cele. Am trecut prin vâltoarea învestirii lui Trump, am circulat cu actrița-călătoare Marcela Motoc și am culminat prin a ajunge la un concert live cu Fameless.

Și, fiindcă am decretat Ziua Mondială a șefilor, lumea ne-a scris cum e șeful ideal și am constat că toată lumea din jurul meu e șeful ideal. Pe țoti i-aș fi dori ca șef”, spune Geanina Corondan.


Legat de acest aspect, domnul Cornel Nistorescu, care are atribuții de șef de ceva timp, a povestit în direct că uneori a da afară pe cineva nepotrivit pe o nișă este un pas înainte. A dat exemplu episodul când l-a dat afară pe Mircea Badea de la Radio Total pentru că s-a dovedit a nu fi un bun reporter de teren. Dar acum este un bun actor. ”Nu întodeauna a da afară pe cineva înseamnă a-i face un rău.

A-l opri dintr-un drum nepotrivit îl poate ajuta să își găsească adevărata chemare,” a zis dl. Nistorescu.


Morning Gold este matinalul Gold Fm, de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00, o emisiune - statement care dă valoare. Geanina Corondan, Radu Buzăianu și Vecinu Artur (actorul Artur Palaghia) vă promit un matinal cu muzică bună, invitați de calitate și multă distracție.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod