SOLD OUT Bilete VIP si Categoria 1 la Abba Tribute Band – Revival™ / The Tribute to ABBA

Concertul programat in data de 9 martie 2018, la Hard Rock Café, de la ora 22.30 a inregistrat sold out pentru categoriile VIP si Categoria 1. Restul de bilete inca pot fi achizitionate online prin iabilet.ro, bilete.ro si la Hard Rock Café, costurile fiind astfel: Categoria 2 - 70 lei (loc la masa) & Categoria 3 - 40 lei (in picioare).

Abba Tribute Band – Revival™ este considerata „OFFICIAL No #1” Abba Tribute Show, cu spectacole in toata lumea.
Calitatatea actului lor artistic a reunit sute de mii se persoane, a fascinat fete regale si le-a adus celebritatea, fiind chiar subiect pentru Vanity Fair. Una dintre cele mai senzationale aparitii a fost sa readuca discografia ABBA in fata a 300.000 de spectator la renumitul festival Mathew din Liverpool. Deopotriva, printre numele sonore in fata carora au cantat se Numara: membrii Ambasadei Britanice, ai Royal Air Force, ai Royal Navy iar lista continua.


Ei revin in Romania in data de 9 Martie 2018, pentru un concert live sustinut la Hard Rock Cafe, de la ora 22.30. Data nu este aleasa intamplator, show-ul fiind cadoul ideal pentru Luna Femeii. Spiritul celebrei trupe ABBA va fi adus in fata publicului roman de cei patru artisti ai ABBA Tribute Band, votata in unanimitate de Asociatia Agentilor Muzicali britanici drept cea mai buna formatie tribut Abba din Marea Britanie. Lisa (AnniFrid), John (Benny), Nina (Agnetha) si Marcus (Bjorn) readuc in 2018 la Hard Rock Cafe muzica suedezilor. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod