Florin Călinescu nu-și poate stăpâni lacrimile în urma unui moment năucitor din cea de-a treia ediție Românii au talent!

Vineri, la Românii au talent, telespectatorii vor urmări un moment extrem de emoționant, vor simți legătura incredibilă dintre o mamă și fetița ei, care le topește sufletele juraților, dar mai ales pe al lui Forin Călinescu.
Juratul nu-și poate stăpâni lacrimile, iar sala este în picioare și aplaudă numărul năucitor, plin de iubire și sensibilitate. ”În general, sunt rezistent și pot să domin. Am văzut multe, am trăit multe. Am întotdeauna o teamă, o teamă continuă, de când fac această meserie, de momentele pe care nu pot să...”, spune Florin, copleșit de emoții.

Natalia Duminică a fost cu mama sa în primul sezon la Românii au talent și împreună au cucerit publicul cu un moment inedit de belly dance.
Frumoasa concurentă revine pe scena show-ului suprem vinerea acesta și este pregătită să fascineze telespectatorii cu o reprezentație plină de senzualitate.

”Îți pot confirma că după opt sezoane de Românii au talent, în care am văzut multe momente de acest gen, tu rămâi în continuare singurul meu reper”, spune Andi, încântat să o revadă pe Natalia.Astazi, de la 20:30, Marea Unire a Talentului continuă în cea de-a treia ediție Românii au talent!  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod