"Sex and the City" - coloana sonora a filmului, pe CD audio

"Sex and the City: Original Motion Picture Soundtrack" a fost creat de cunoscutul producator Salaam Remi (Nas, Amy Winehouse, The Fugees), a carui misiune a fost, asa cum declara regizorul filmului...
"Sex and the City: Original Motion Picture Soundtrack" a fost creat de cunoscutul producator Salaam Remi (Nas, Amy Winehouse, The Fugees), a carui misiune a fost, asa cum declara regizorul filmului, Michael Patrick King, "sa creeze o coloana sonora pentru cel mai tare film care are ca subiect dragostea". Remi a compus o tema de deschidere special pentru film, Labels or Love, interpretata de Fergie, care reuseste sa capteze temele principale ale seriei.

Pe coloana sonora se regaseste si piesa "All Dressed In Love", compusa special pentru laureata premiului Oscar, Jennifer Hudson, cea care o interpreteaza pe asistenta personala a lui Carrie Bradshaw, personajul principal al filmului.

Piesele sunt un amestec eclectic de cantece ale unor artisti precum India.Arie, Jem sau Joss Stone.

Materialul discografic poate fi achizitionat din magazinele de specialitate, la pretul de 49.9 lei, cu TVA inclus (in format International Version), sau 29.9 lei, TVA inclus (in format Special Pentru Romania).
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • teodora pe 22 Iun 2008, 18:01
    albumul

    cum pot face rost de album?l-am cautat si nu il gasesc.de unde l-as putea comanda?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod