Să înceapă Vocea României! În prima ediție, antrenorii sunt șocați de timbrul vocal și de prezența unui concurent și fac declarații inedite!

Viețile concurenților sunt pe cale să se schimbe în sezonul șapte Vocea României! Antrenorii au o responsabilitate uriașă, însă sunt pregătiți să descopere voci speciale și să creeze momente de neuitat atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Vinerea aceasta, de la 20:30, Tudor, Smiley, Lori și Despot încep fascinanta călătorie pentru marele trofeu și sunt gata de un spectacol formidabil.
În prima ediție, vom avea parte de strategii interesante, decizii neașteptate, multă energie, emoție și dragoste pentru muzică. Antrenorii vor dansa și vor cânta de bucurie, îi vom vedea în situații inedite, având de fiecare dată comentarii spumoase.

”Băi, gagica asta era atât de Chirilă, nu înțeleg!”, va spune Tudor despre o concurentă în care avea mare încredere că-l va alege.

O concurentă din viitor, cu nume din viitor, așa cum spun antrenorii, va urca vineri pe scena Vocea României.
”Indiferent de antrenorul pe care-l vei alege, eu mă ofer să te conduc în culise. Măcar atât să fac și eu.”, îi va spune Smiley participantei, impresionat de apariția acesteia pe scenă.

”Eu sunt nou în emisiune, nu am palmaresul altora, însă îți promit că dacă vii la mine în echipă, nu te voi uita niciodată, pentru că tu vei fi întotdeauna pentru mine prima.”, îi va declara Despot extrem de serios unei concurente.

Antrenorii vor fi șocați de timbrul vocal al unui concurent, iar Lori îl va întreba pe Despot: ”Ce a fost în capul tău? Iartă-mă!”.

Săptămâna aceasta, vineri și duminică, de la 20:30, #doarvoceaconteaza, numai la PRO TV!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod