Reguli de acces concert aniversar AZUR – 40 DE ANI

Trupa AZUR va oferi românilor un mega concert aniversar cu ocazia împlinirii a 40 de ani de când AZUR face istorie în muzica românească. AZUR va cânta la Sala Palatului în data de 21 aprilie 2019, ora 20.00.

1)    VIP (AZUR)
Publicul posesor al biletelor VIP care includ intalnirea cu AZUR este rugat ca, dupa concert, sa nu paraseasca sala sis a ramana la scena.
2)    ACCES CONCERT
Accesul pentru concertul de duminică, 21 aprilie 2019, se va face începând cu ora 19:00. De la ora 20:00 începe concertul AZUR.   
Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces, organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 19:00.
3)    REGULI DE ACCES:
•    Accesul în sală se va face pe baza unui bilet valid.

Acesta este permis unei singure persoane, o singură dată.
•    Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul părăsirii spațiului de concert.
•    Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal și controlului bagajelor, la cererea agenților de securitate;


NU VA FI PERMIS accesul cu:
•    băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro;


Informații generale:
Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență în sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.


Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziționate.

Acesta nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare. De asemenea, biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.


În incinta Sălii Palatului, fumatul este strict interzis, cei care nu vor respecta această regula fiind pasibili de amendă. Fumatul este permis în zonele amenajate din exteriorul Sălii.


In incinta Foaierului va exista si un stand de Merch de unde se vor putea achizitiona CD, DVD, VINIL originale.
In ziua concertului biletele se mai pot achizitiona de la casa de bilete a Salii Palatului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod