Ramona Bădescu, transformare spectaculoasă la “Te cunosc de undeva”!

În cea de-a șaptea ediție din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Ramona Bădescu s-a transformat în cântăreața Dalida și a interpretat o piesă în limbă franceză, "Comme disait Mistinguett".
Vedeta a fost o apariție spectaculoasă, a lăsat juriul mut de uimire și a cântat într-o franceză perfectă! Pentru transformările de la “Te cunosc de undeva”, Ramona Bădescu își studiază atent personajele. Sâmbătă seară a interpretat-o pe Dalida și a fost de excepție. Nu doar că a arătat foarte bine, ci a și cântat pe măsură. Vestimentația a atras, de asemenea atenția, căci i-a lăsat la vedere picioarele lungi, Ramona fiind îmbrăcată într-un body negru, decoltat, și având o pelerină roz pe deasupra.

   Întrebată cum s-a descurcat să cânte în limbă franceză, Ramona Badescu și-a amintit că în copilărie chiar lua meditații: “Mi-a plăcut foarte mult personajul Dalida.
Accentul în limba franceză este minunat! Îmi amintesc cu drag că atunci când aveam 4 ani, mama mi-a luat profesori de pian și de franceză. Făceam meditații acasă și eram încântată. În plus, limba franceză are o muzicalitate aparte!”.

   

 Credit Foto: PR Antena 1

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod