Ramona Badescu a poftit la vitel la protap!

Ramona Badescu a fost aseara o prezenta extrem de eleganta la inaugurarea unuia dintre cele mai bune restaurante de carne din Bucuresti, Dakota, localizat in Herastrau. Nu doar ca a fost atractia serii, dar vedeta a fost incantata de surprizele cu care Dakota si-a asteptat invitatii, mai precis, un vitel la protap de mare senzatie, tinut in bait si condimentat cu 5 zile inainte, pentru a capata un gust deosebit, berbecut la protap, o selectie de super vinuri dar si un program artistic live  de exceptie.
Inainte de a gusta insa din vitelul la protap, Ramona si-a aratat indeletnicirea in bucatarie si a pregatit un frumos preparat, alaturi de bucatarul sef la restaurantului, un medalion de vita argentiniana cu legume facut la Josper.

De mult nu am mai trait o asa experienta frumoasa. A fost o seara friguroasa, dar atmosfera extrem de placuta. Eu mananc proteine, pentru ca sunt foarte importante pentru organism, dar imi place sa echilibrez carnea cu multe salate. Aseara, am gustat o carne de o calitate superioara, vitelul la protap a fost delicios.
Nu credeam ca se poate manca asa de bine in Bucuresti, o carne de vita atat de fina, frageda si savuroasa!
”, a declarat Ramona Badescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod