Primii 16 concurenți sunt gata să cucerească publicul în primul show LIVE Vocea României!

Tu dai tonul show-ului! Tu faci jocurile scenei! Acum, tu ești la butoane! Să votezi e mai simplu ca niciodată, prin sms sau online, pe vocearomaniei.protv.ro. Dă votul mai tare! Încep edițiile live, vineri, de la 20:30, la PRO TV!
16 concurenți, câte patru din fiecare echipă, sunt gata să inunde scena cu energie și dinamism și să cucerească LIVE publicul și antrenorii cu momentele pregătite pentru această etapă a competiției. Repetițiile sunt în toi, iar Tudor, Smiley, Lori și Despot fac ultimele pregătiri pentru show-ul de vinerea aceasta și le dau sfaturi prețioase concurenților cu care vor începe edițiile live.

Echipa Tudor - Meriam Jane Ndubuisi, Răzvan Encuna, Amedeo Chiriac și Laurențiu Mihaiu vor reprezenta vinerea aceasta echipa Tudor. Meriam este originară din Nigeria, locuiește în Italia, dar își dorește să se stabilească în România. Concurenta spune că muzica este cea care i-a salvat viața, iar în prezent cântă cu o trupă la diverse evenimente. Răzvan este din Ploiești și spune că de când a cunoscut-o pe iubita lui a devenit mai serios și mai responsabil.

În momentul de față cântă cu o trupă, iar acest lucru îi dă singuranța că este pe drumul cel bun. Amedeo este din Călărași și studiază Dreptul. Este un băiat tăcut, a lucrat foarte mult și a crezut întotdeauna în visul lui de a cânta. Mama lui nu este de acord cu muzica, iar acest lucru îl ambiționează și mai tare. Laurențiu a fost salvat de Tudor în etapa Confruntărilor. Concurentul este din Orăștie și lucrează în vulcanizarea tatălui său. Când nu are de lucru, se urcă în mașină, pune negative pe casetofon și cântă. Spune că momentul în care a reușit să cânte în fața publicului a fost cel mai frumos din viața sa.

Echipa Smiley  - Ioana Barbă, Olga Roman, Octavian Casian și Paul Bătinaș, din echipa Smiley, sunt gata să cucerească publicul vinerea aceasta. Ioana este din Iași, este o fire timidă, însă a fost întotdeauna încurajată de mama sa în ceea ce privește muzica. Își dorește să activeze în domeniul criminalisticii, dar în același timp vrea să cânte si și pe marile scene. Olga este din Chișinău, lucrează la o firmă de organizări evenimente și a început să cânte în clasa a șaptea.

Prin muzică și-a făcut foarte mulți prieteni și, spune ea, așa viața ei a început să aibă un alt sens. Nu a avut niciodată posibilități financiare, dar și-a croit singură rochiile pentru scenă. Octavian este din Chișinău și este solist de muzică rock de 15 ani. A colaborat cu mai multe trupe de acest gen din Ucraina și Belarus. Concurentul nu are studii muzicale, ci a absolvit Facultatea de limbi moderne și cursuri de management. Paul vine din Brașov și și-a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie, însă nu a luat niciodată lecții de canto. Își dorește să începă Facultatea de psihologie, pentru că îi place foarte mult să lucreze cu oamenii.

Echipa Lori - Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Tudor Bilețchi și Mihail Tirică, dine chipa Lori, urcă pe scena Vocea României în prima ediție live. Adriana este din Piatra Neamț, iar pasiunea pentru muzică a moștenit-o de la bunicii ei, deoarece aceștia obișnuiau să cânte folclor românesc, acesta fiind și primul gen cântat de concurentă. Amalia este din Mizil, dar s-a stabilit în București, iar în prezent face parte dintr-o trupă.

Muzica a fost totul pentru ea, a ajutat-o să aibă o viață normală. Concurentei îi place foarte mult și teatrul, de aceea și-ar dori să facă un master în domeniu.
Tudor a fost salvat de Lori în etapa Confruntărilor. Concurentul este din Chișinău și studiază canto popular. Cântă la pian, chitară, saxofon și fluier și este cunoscut în Republica Moldova drept ”băiatul din Ungheni cu voce de fată”. Își dorește să devină varianta masculină a Andrei. Mihail este din Baia-Mare, locuiește în București și este student la Conservator. A cântat cu mai mulți artiști de la noi din țară, dar până acum nu a avut ocazia să fie în spatele microfonului, deoarece a cântat doar la instrumente.

Echipa Despot - Oana Mirică, Andrada Crețu, Valentin Poienariu și Robert Pița se pregătesc să reprezinte cu succes echipa Despot în primul show live. Oana este din Galați și cântă de când se știe. A absolvit facultatea de Jurnalism și din 2009 lucrează în învățământ, este educatoare, însă colaborează și cu o trupă de coveruri cu care participă la diverse evenimente. Andrada vine din Drobeta Turnu Severin.

Concurenta studiază în prezent chitara bass, un instrument foarte cool, după spusele ei. Pentru ea, muzica a fost întotdeauna fratele pe care nu l-a avut niciodată. Momentan face parte dintr-o trupă româno-sârbă și se simte foarte onorată de acest lucru. Valentin studiază flautul, un instrument care l-a sensibilizat întotdeauna și îl făcea să plângă. Concurentul este o fire sensibilă, dar este și foarte sociabil și uneori încăpățânat. Își dorește să cânte muzică populară și apoi să continue și cu alte genuri muzicale. Robert a fost salvat de Despot în etapa Confruntărilor. Concurentul este din Brașov și a fost crescut de bunici, pe care îi consideră părinții lui. Concurentul muncește ori de câte ori are ocazia, însă visul lui este acela de a studia muzica în Irlanda.

Vinerea aceasta, primii 16 concurenți vor face un show ne neuitat pe scena celei mai tari competiții a vocilor, Vocea României, în prima ediție live din sezonul șapte!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod