Peste 6.000 de spectatori la concertele Pink Martini cu cântece de iarnă de pe 1 și 2 decembrie

Pe scena Sălii Palatului a revenit Pink Martini, mica orchestră de 12 artiști ce cântă în nici mai mult, nici mai puțin de 25 de limbi, cu un concept în premieră pentru România. Spectatorii s-au putut bucura de colecția de cântece de iarnă pe care trupa le-a cules din întreaga lume în cadrul celor două spectacole care au deschis sezonul de concerte de Crăciun ale acestui an.

Publicul a avut parte de colinde nemaiauzite, cântate cu naturalețe de solista China Forbes în turcă, arabă și chineză, dar și de piesele originale, care i-au consacrat pe Pink Martini și au făcut deliciul fanilor: “Una notte a Napoli”, “Amado Mio”, “Sympatique”, “Hey Eugene” sau “Brazil”.


Fiecare dintre cele două reprezentații a avut câte o invitată specială – pe 1 decembrie Nicoleta Nucă, iar pe 2 decembrie Loredana au cântat alături de trupă “Până când nu te iubeam”, melodia bine-cunoscută a Mariei Tănase pe care Pink Martini o duc peste hotare cu fiecare concert.

Ambele cântărețe au strălucit pe scenă și au adus un tribut în stil personal celei mai mari voci a României.


Publicul a cântat și a dansat alături de artiști, care i-au invitat în repetate rânduri să urce alături de ei pe scenă în aventura muzicală de sărbătoare, adusă de Events.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod