Paul Surugiu - FUEGO și-a expus picturile în cadrul vernisajului „Flori de Rouă”

Cântărețul Paul Surugiu, cunoscut publicului ca Fuego, a vernisat, marți, prima sa expoziție de pictură denumită "Flori de rouă". Expoziția reunește 40 de lucrări și face parte din proiectul "Art by Fuego - Artă pentru suflet", demarat de artist în urmă cu opt luni.

La vernisaj au fost prezente numeroase personalități ale vieții artistice și culturale, printre aceștia numărându-se Irina Loghin, Stela Popescu, Mirabela Dauer, Stela Enache, Marina Almășan, Jolt Kerestely, Carmen Aldea Vlad, Ozana Barabancea, Anca Pandrea.

Am pus suflet în nașterea operelor mele și mă pot mândri cu niște timp investit cu folos. Cu pictura pot naște lumi noi, culori noi și știu că la un moment dat, una dintre creațiile mele va sta pe un perete și va fi admirată, nu neapărat pentru frumusețe, ci pentru sinceritatea și pasiunea puse în realizarea ei“, spune Paul Surugiu – Fuego.

Expoziția va fi deschisă în perioada 1 - 10 iunie, de luni până vineri, între orele 10:00 - 18:00, și sâmbăta între orele 11:00 - 15:00.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 2 Iun 2016, 23:38
    Felicitari, Paul Surugiu!!

    Muzica si culoarea, sufletul si visarea construiesc picturi de vise pana in zori! Departe, ratacind prin universul culorilor ,un suflet de artist sensibil si romantic isi exprima gandurile prin frumusetea culorii cu aceeasi maiestrie ca si in minunata lume a sunetelor! Povestea magica a muzicii se regaseste printre aceste culori minunate care se combina armonios... Daca pictura este o nebunie, ea este una dulce pe care oamenii ar trebui nu numai sa o ierte, dar chiar s-o caute. Paul,tu ai gasit acesta dulce nebunie, ia-o cu tine mai departe!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod