PATRICIA - un nume nou in muzica romaneasca

Muzica romananeasca s-a imbogatit cu un nume nou, PATRICIA, o tanara artista in varsta de 20 de ani, care pe langa o voce incredibila, are si reale valente de compozitie.
Piesa lansata de PATRICIA este in limba turca, “Gider Gelirli” si a fost produsa de Mihai Alexandru, pe versurile unui cunoscut compozitor turc Serkan “Piesa “Gider Gelirli” a fost o intamplare fericita. De la prima auditie, m-am indragostit de ritmul balansat iar versurile de dragoste mi s-au potrivit perfect, pentru ca o poveste de dragoste gen “roller coster” traiam si eu la momentul respectiv. Sunt constienta ca a fost o alegere indrazneata insa am incredere ca publicul o sa vibreze pe ritmurile “Gider Gelirli, o piesa tonica si super energica” a declarat Patricia.


Videoclipul piesei “Gider Gelirli” a fost realizat de Alex Ceausu care a creat o poveste colorata si exotica, cu iz de bazar oriental, amintind de celebrele seriale turcesti. In ton cu versurile, Patricia joaca rolul unei Seherezade moderne indragostite, care se zbate intre iubire si deceptie.

Sfarsitul de an o prinde pe PATRICIA lucrand la piese pentru alti artisti dar si la noi lansari “Sunt bucuroasa si emotionata pentru ca in afara de lucrul la piesele mele, lucrez cu o gaska super faina la piese pentru alti artisti romani si internationali.
Curand o sa aflati toate detaliile!”


https://www.youtube.com/watch?v=S9EuVpYf0CM
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod