Oprește „timpul” și ascultă noul single Feli!

Muzica traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri. O astfel de piesă este și noul său single – „Timpul”.

„<<Timpul>> mă răscolește profund și reînvie în mine o avalanșă de amintiri. Am scris-o cu gândul la acele mii de povești de dragoste perfecte care într-un moment sau altul s-au destrămat, nu din lipsă de iubire, ci dintr-o teamă trăită cu prea multă intensitate. Așa se întâmplă când nu ne dăm suficient timp să lăsăm în urmă rănile din trecut, să învățăm să ne ascultăm inima, să ne dăm voie să iubim, fără condiții și fără așteptări.

Cât despre clip nu pot spune decât faptul că mă simt extrem de onorată de șansa de a colabora cu doi actori și doi oameni extraordinari: Maia Morgenstern și George Pistereanu”, a spus Feli.

Piesa „Timpul”, al cărei videoclip este regizat de Ionuț Trandafir, este compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production și lansată în coproducție cu Cat Music.

Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesă care i-a adus în 2015 și prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards.

În 2016, artista este nominalizată pentru a doua oară la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea extraordinară a lui Feli a fost remarcată chiar și de Charles Aznavour, după ce aceasta a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod