O experiență de French Goddess la Electric Castle cu Lillet

Dacă ai fost la Electric Castle anul acesta, poate ai observat că aveai ocazia să deguști o băutura nouă, dar cu o mare cultură de degustare în spate, Lillet, băutura preferată a lui Jacky Kennedy. Este vorba de o băutură refreshing, cu o alură de rafinament, indiferent unde o deguști.

La barul Lillet de la Electric Castle, te puteai bucura de două variante de cocktails, Lillet Vive, cu apă tonică, gheață, castravete, mentă și căpșune în combinație cu Lillet Blanc, și Lillet Vive Rosé cu apă tonică, lime și gheață, care merge de minune cu varianta Rosé!

Printre atracțiile festivalului, s-a numărat atât degustarea Lillet, cât și zona de French Braids by Lillet, unde te putea bucura de un look festival chic de vis pe malul lacului. Eu mi-am făcut cele mai frumoase codițe cu panglică și am uitat și de cizme și de ploaie.

M-am simțit dintr-o dată ca o prințesă modernă, ajunsă la castelul din Bonțida, gata să mă bucur de viața relaxată.


Lillet se află pentru pima dată la Electric Castle anul acesta, iar zona în care s-au aflat barul și salonul de împletituri reflectă perfect atmosfera boemă Lillet. Pe lângă împletiturile de French Goddess, te puteai bucura și de premii de bonne gout, numai bune de luat în vacanță, cum ar fi ochelari de soare sau brățări personalizate. Atmosfera de festival s-a împletit cu romantismul castelului și cu aerul boem regăsit în fiecare cocktail cu Lillet.

Iar pentru cine degustă această băutură elegantă și postează paharul Lillet folosind hashtag-ul #LaVieEnLillet, se prefigurează o excursie în 2 la Bordeaux în această toamnă pentru prințesa din tine!


Experiența Lillet de la Electric Castle s-a încadrat perfect tipologiilor care își doresc să se remarce în mulțime și să arate impecabil dar fără prea mult efort și la festival. Cu o împletitură lejeră, un cocktail delicios Lillet Vive și o priveliște de poveste, te simțeai cu adevărat desprinsă din basmele de altă dată cu un twist contemporan și fresh.

Dacă totuși nu ai fost la Electric Castle și îți dorești să te răsfeți într-o zi din weekand sau după birou cu o băutură refreshing și rafinată încearcă un cocktail Lillet Vive sau Lillet Vive Rose!

Lillet este un aperitiv pe baza de vin, infuzat cu lichioruri de coajă de citrice, ce poate fi degustat în România în două maniere diferite: Lillet Blanc și Lillet Rosé.

Pentru o experiență clasic franțuzească și un gust autentic care evidențiază aromele unice din Bordeaux, te invităm să îți prepari cocktail-urile astfel: Lillet Blanc vine însoțit de gheață, apă tonică, feliuțe de castravete, căpșuni și mentă, în timp ce Lillet Rosé vine acompaniat de apă tonică, gheață și lime.


Lillet se regăsește în locațiile selectate din toată țara, precum J’ai Bistrot (București), Ego Mamaia, Chios (Cluj). Dacă vrei să te bucuri de Lillet acasă, poți găsi cele două aperitve aromate pe baza de vin în magazinul online www.worldofdrinks.ro , dar și în magazinul Kaufland Barbu Văcărescu - București.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod