Noul sezon Ferma vedetelor aduce schimbări importante în fața telespectatorilor

Ferma vedetelor este un format extrem de complex ce presuspune abilități de adaptare extreme pentru vedetele ce au acceptat provocarea. În cele două sezoane difuzate până acum, concurenții au trecut prin provocări inedite ce au trecut dincolo de traiul în condiții ca acum 100 de ani. Cel mai important test a fost, în fiecare sezon, cel de adaptare la oameni și lipsa persoanelor dragi, care să le dea forță concurenților de a trece peste orice obstacol.
Dacă anul trecut fermierii au avut parte de aventuri în Cipru, la peste 1.800 de kilometri distanță de casă și au fost nevoiți, în fiecare zi petrecută în fermă, să cunoască și să asimileze tradiții locale, pentru noul sezon Ferma vedetelor, concurenții se vor întoarce la spiritul 100% românesc, în zona Sibiului, și vor scoate cele mai vechi tradiții românești de la naftalină.

În acest nou sezon, Ferma vedetelor este pregătită să primească 6 cupluri de vedete. Soț și soție, cei mai buni prieteni, mamă și copil - cele 12 vedete vor lucra, în premieră la Ferma vedetelor, în echipe pentru a rezista cât mai mult în show și de a demonstra că împreună pot reuși! În sezoanele precedente, singurătatea și lipsa unei persoane pe care se pot sprijini la greu și în care pot avea încredere reprezenta o problemă majoră pentru fermieri.

Condițiile de trai nu se schimbă – nu vor avea electricitate, intimitate, vor trebui să se gospodărească singuri, să iși construiască cele necesare pentru a avea un minim de confort și va fi ocazia perfectă pentru a vedea dacă relații puternice, construite în timp, vor reuși să rămână la fel de închegate și în condițiile și tensiunea din Ferma vedetelor.
Așadar, fiecare dintre cele 12 vedete va descoperi că munca și tradițiile de pe meleagurile noastre nu sunt deloc așa simple precum par, iar Nea Rață știe deja ce strategii să aplice și Monica Bârladeanu este alături de ei la fiecare pas!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod