Nadiris ia cu asalt piata muzicala cu piesa "Fructul Interzis"

Mango Records a sustinut-o pe artista in acest proiect muzical. Este stiut faptul ca Mango Records este o casa de productie care sprijina artistii la inceput de drum, ii ghideaze spre afirmare, punandu-le la dispozitie o echipa cu multa experienta si foarte ambitioasa. Nadiris a lansat melodia "Fructul Interzis", odata cu videoclipul oficial al cantecului pe Youtube. Piesa de dragoste este compusa de Mellina si este produsa pentru Mango Records.

Clipul prezinta o poveste de dragoste care s-a consumat, dar care ramane prezenta in sufletul si mintea cantaretei.  Iubirea, ajunge sa fie pentru Nadiris doar un vis la care tanjeste dar in acelasi timp ea realizeaza ca este mai bine sa treaca peste acest capitol din viata ei. Videoclipul a fost filmat la Palatul Ghica si in Vama Veche. Filmarile au tinut doua zile dar vremea nu a prea tinut cu artista.

"Nu ne-am asteptat sa ploua in prima zi de filmare in Bucuresti. Pe toate site-urile meteo se anunta ca o sa fie vreme frumoasa, dar tot raul spre bine. Am reusit pana la urma sa ne descurcam si sa filmam, in ciuda conditiilor meteo." a declarat Nadiris.

Nadiris a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 11 ani, cantand in fata blocului. "Simteam ca asta este tot ce imi doream sa fac cand voi fi mare si nu ma vedeam facand altceva. De-a lungul timpului am cochetat si cu muzica populara dar intr-un final, am ales muzica usoara . Am participat la concursuri si festivaluri. Iau lectii de canto cu Maria Simion la Tralala School. Am absolvit Liceul Teoretic Alexandru Vlahuta si in prezent sunt la Facutatea de Administratie Publica din cadrul SNSPA." a mai declarat artista.

Pe Mellina a cunoscut-o cand a inceput sa ia lectii de canto la Tralala School cu Maria Simion, una dintre cele mai cautate profesoare de canto din Romania. Prin mana ei au trecut multe nume importante precum: Karmen, Muneer, Anthony Icuagu, Mellina sau Corina Bud. Mellina a cunoscut succesul in 2014, odata cu hit-ul „Poza de album" feat. Vescan. Piesa i-a adus primul premiu important din cariera: „Strongest Message", la RMA 2014. Au urmat piese precum „Cutremur in inima mea", "Minciuna ma omoara", "Ce o fi, o fi" si colaborari cu artisti precum: Bere Gratis („Pana sus la cer"), Two („Vinovat"), DOMG („You Broke My Heart"), JerryCo („Daca ma iubesti"), Karym ("Anonim"), Cortes ("Sa nu spui ca nu ti-am zis"), Cosy ("Trist dar adevarat"). Recent, artista a deschis impreuna cu Maria Simion scoala de muzica "Tralala School".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod