Managerii Iulianei Beregoi au stat la aceeași masă cu Sofia Reyes, Becky G sau Natti Natasha

Alina Todască și Cătălin Dascălu au fost singurii români care au participat la Billboard Latin Week. Așadar, cea mai fresh echipa de la noi, Mixton Music, a făcut această deplasare la cel mai prestigios eveniment despre și pentru muzica latină la nivel mondial.
Billboard Latin Week, care s-a desfășurat, recent, în Las Vegas - SUA,  a adunat aproape toți profesioniștii care produc sau stau in spatele succesului din muzica latină. Vorbim aici despre artiști ca Sofia Reyes, Karol G, Ozuna, Anuel AA, Yandel și Wisin, Becky G, Natti Natasha, Anitta, Lele Pons sau Juan Luis Guerra. Alături de ei, producători, PR-i sau reprezentanți ai celor mai mari case de discuri: BMI sau Sony.

„Cu siguranță să participi la un eveniment de talia acestuia ar trebui să fie un reper, pentru oricine este implicat în industria muzicală și cinematografică.
De acolo, pleacă practic totul, iar noi am vrut să luăm informația fix de la START. Am observat o diferență imensă între ce se întâmplă aici și ce se întâmplă acolo. Acolo sunt oameni foarte modești, muncitori și incredibil de pasionați de ceea ce fac. Indiferent cât de sus ar fi, sunt super deschiși, super mișto cu toții. Asta m-a impresionat în mod special”, declară Cătălin Dascălu, manager Mixton Music.

„Cu siguranță, oamenii de acolo ar trebui să fie un exemplu de muncă și determinare pentru noi toți.
Sunt mulțumită că am legat conexiuni puternice, am cunoscut producători și oameni importanți din muzica latin-americană. Cu siguranță vom face lucruri mișto împreună, mai ales că am venit de acolo cu super multe informații despre mersul lucrurilor din industrie, în general”, declară Alina Todască, manager Mixton Music.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod