Maine seara, de la ora 20:00, prima Gala "Bravo, ai stil!"

Sambata seara, la ora 20:00, la Kanal D se va difuza prima Gala a show-ului "Bravo, ai stil!". O petrecere glamour sau o seara in club alaturi de prieteni, acestea sunte cele doua teme propuse de jurati, pentru prima Gala "Bravo, ai stil!". Concurentele vor alege care dintre cele doua teme li se potriveste cel mai bine si care le va pune cel mai mult in valoare astfel incat sa obtina punctaj maximum si sa castige simpatia publicului si voturile juratilor.
Miza show-ului este uriasa – castigatoarea acestui sezon se va bucura de oportunitatea unei cariere in televiziune si va primi suma de 100.000 de lei. De asemenea, concurenta clasata pe locul secund va intra in posesia unui autoturism.

Silvia, castigatoarea primului sezon al emisiunii, a remarcat de-a lungul acestor zile in care a fost alaturi de concurente in culise ca acestea sunt foarte ambitioase.

"Concurentele stiu ce vor, sunt foarte pregatite si ambitioase, dar in acelasi timp trebuie sa fie constiente ca acest concurs nu este o joaca. Trebuie sa munceasca foarte mult! ce imi place foarte mult la ele este faptul ca isi exprima punctul de vedere intr-o maniera coerenta si fara a ridica vocea una la cealalta"
, a spus Silvia.

Cum si-au justificat cele 14 concurente alegerile vestimentare in prima confruntare din Gale, cine a reusit sa impresioneze juratii si telespectatorii si cine nu a facut cele mai fericite alegeri vestimentare veti putea afla in Gala de maine seara, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod