Luni, 17 aprilie, incepe „Bravo ai, stil! Panorama”, la Kanal D

Invitati permanenti in emisiune vor fi Alina, fosta concurenta „Bravo, ai stil!”, si cunoscutul cantaret Nadir.
Luni, 17 aprilie, in cea de-a doua zi de Paste, de la 10:30, aflati dezvaluiri in premiera la „Bravo, ai stil! Panorama”, intamplari nestiute din culisele show-ului devenit un adevarat fenomen in Romania.

Cristina Mihaela, fosta finalista „Bravo, ai stil!”, va modera emisiunea, avandu-i alaturi ca invitati permanenti in emisiune pe Alina, fosta ei contracandidata de la „Bravo, ai stil!”, si pe cunoscutul cantaret Nadir.

Prezente in platou vor fi tinerele eliminate in cel de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!”, dar si fani ai emisiunii care vor lansa intrebari, teme de discutie si isi vor apara favoritele din show-ul „Bravo, ai stil!”.

„Se anunta discutii foarte aprinse, nu de putine ori am fost uimita la filmari de ceea ce afirmau eliminatele din concurs.
Sunt trairi sau intamplari pe care cu greu le poti intui si care deschid noi perspective asupra fiecareia dintre ele. Fetele sunt vehemente, unele s-au simtit nedreptatite, altele se bucura ca se pot dezvalui asa cum sunt publicului prin intermediul <Bravo, ai stil! Panorama>. Ma bucur ca o am alaturi pe Alina, amandoua stim foarte bine ce inseamna acest concurs, cat de intens este totul cand esti in valtoarea lui”, a declarat Cristina Mihaela.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod