operaţie estetică

Cum te ajută colagenul să-ți menții frumusețea

Frumusețea poate fi păstrată și pe măsură ce înaintezi în vârstă, dacă știi ce trebuie să faci. Unele persoane beau colagen în fiecare zi și susțin că au observat multe îmbunătățiri, nu doar în ceea ce privește felul cum arată, ci și în privința sănătății pielii și părului. Iată cu te ajută colagenul să-ți menții frumusețea!

Ce este colagenul?


În ultimii ani, colagenul a devenit un sinonim pentru frumusețe și anti-aging. De la injecțiile cu colagen în buze la tratamentele anti-rid pe bază de colagen, este vorba despre o proteină care a câștigat un loc în lumina reflectoarelor în lumea anti-aging. Colagenul este un tip de proteină fibroasă. Acesta este în mod natural sintetizat de către organism și se regăsește în multe țesuturi care au nevoie de elasticitate, cum ar fi pielea, precum și la nivelul articulațiilor și mușchilor.
Această proteină are în compoziția sa aminoacizii lizină, prolină și glicină. Iar aminoacizii aceștia te pot ajuta să-ți menții sănătatea pielii și părului. De asemenea, sunt foarte importanți pentru repararea suprafețelor articulare și a matricei osoase, precum și a țesutului conjunctiv. La nivelul pielii, colagenul redă elasticitatea și tinerețea. O cantitate ridicată de colagen poate preveni apariția ridurilor.

De ce să alegi colagenul?


Poți apela la ajutorul colagenului pentru a-ți menține pielea sănătoasă, fără riduri și tânără. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de colagen încetinește.
Acesta este unul dintre motivele pentru care încep să apară ridurile și liniile fine. Suplimentarea rezervei de colagen a organismului te poate ajuta să-ți menții pielea fermă și tânără. Pe lângă aceste beneficii, îți poate îmbunătăți sănătatea și aspectul unghiilor și părului. Îmbătrânirea nu trebuie să mai fie definită de piele ridată, unghii fragile și fire de păr subțiri. Colagenul este disponibil sub formă de injecții cosmetice, fiind aplicat în anumite puncte de pe față, pentru a elimina ridurile.
Unele persoane folosesc injecțiile cu colagen și pentru buze. Iar persoanele care nu își doresc să facă injecții dureroase, pot bea colagenul.

Băuturile pe bază de colagen sunt mult mai sigure și mai convenabile decât injecțiile cu colagen. Acestea pot, de asemenea, să îmbunătățească starea pielii și să ajute la reducerea efectelor îmbătrânirii, cum ar fi liniile fine și ridurile. Suplimentele orale cu colagen pot îmbunătăți elasticitatea pielii. Pot reduce și duritatea pielii și pierderile de apă prin piele.
Așa că profită de frumusețea prelungită pe care ți-o poate oferi colagenul, din interior către exterior.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod