Lora, Connect-R, Sore și Irina Rimes cântă la Media Music Awards

Lora, Connect-R, Sore și Irina Rimes se numără printre artiștii de top care vor cânta, în seara de 3 octombrie, pe scena Media Music Awards. Lor li se vor adăuga alte nume celebre din industria muzicii precum Alina Eremia, Dorian Popa, Fly Project, Ioana Ignat, Liviu Teodorescu, lista urmând să fie completată cu noi nume în zilele ce urmează.
Ediția din acest an a celebrei gale muzicale va fi organizată, în premieră, la București.

Media Music Awards 2017 va avea loc anul acesta în centrul comercial ParkLake, situat in strada Liviu Rebreanu nr 4 , zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan.

Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având astfel ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare.

În cadrul galei Media Music Awards vor fi premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizează în timp real aparițiile radio si TV.
Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.

Prezentatorii ediției din acest an vor fi Alina Eremia și Dorian Popa.

Cei doi artiști, deveniți celebri în urmă cu șase ani, prin proiectul La La Band, vor urca pe scena, în fața a zeci de mii de fani, pentru a prezenta recitalurile celor mai în vogă nume din industria muzicii, precum și pe cei care vor înmâna trofeele Media Music Awards.

Alina Eremia și Dorian Popa vor fi gazdele Media Music Awards 2017, alăturându-se altor nume celebre care au prezentat mare gală de premii muzicale, printre aceștia amintindu-i doar pe Pavel Bartoș, Sore, Adrian Sînă și Connect-R.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod