Locuiește în Londra de ceva timp, dar uite unde stă DJ Wanda când vine în București!

De când s-a mutat în Londra, alături de logodnicul ei, Karl, DJ Wanda revine ocazional.
în București, pentru diverse proiecte și filmări TV, iar, atunci când o face, alege să locuiască într-un hotel de cinci stele. Vedeta preferă această variantă pentru a avea parte de confortul necesar.
 
“Revin în România pentru o serie de proiecte, inclusiv alături de Karl, și am decis că este mai confortabil și mai convenabil să locuim la Radisson. Este soluția care se potrivește cel mai bine cu stilul nostru de viață. Dimineața mergem la piscină, sala de fitness din incinta hotelului, luăm micul dejun așa cum ne place nouă și, fiind situate în centru, este aproape de locurile noastre preferate din oraș”, povestește DJ Wanda.

Karl, iubitul vedetei, a vizitat Bucureștiul pentru a doua oară zilele trecute și mărturisește că este impresionat de cafenelele de specialitate care sunt din ce în ce mai numeroase în ultimul timp. “Lui Karl îi place în București. Încă nu a vizitat restul țării. O vom face la vară. Are deja câteva restaurante preferate și îi place că orașul este viu și plin de cafenele, oamenii ies în fiecare seară, orașul are viață. Este mare iubitor de cafea. Avem câteva cafenele preferate în apropiere de Radisson, așa că ne este la îndemână să ieșim și să ne plimbăm în zonă”, mai spune DJ Wanda.

DJ Wanda locuiește în Londra de mai bine de jumătate de an, alături de logodnicul ei, Karl, într-o casă situată în Primrose Hill, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra. Urmează cursurile prestigioasei UK Official Tattoo Academy și plănuiește să deschidă propriul salon de tatuaje în capitala Marii Britanii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod