Kristin Cavallari: "Expunem realitatea și vrem să construim ceva durabil"

Localizat în orașul muzicii, Very Cavallari continuă să ofere acces exclusiv în viața femeii de afaceri, starului de reality și modelului de lifestyle Kristin Cavallari, pe măsură ce jonglează cu funcțiile de șef, mama, soție și prietenă. În noul sezon viața lui Kristin în Nashville este la fel de agitată.

Kristin și soțul ei, fostul jucător de football Jay Cutler, s-au mutat la o fermă la distanță de o oră față de oraș. Ca și sportiv retras din activitate, Jay duce cea mai bună viață de până acum în rolul de soț, pasnic și crescător de găini. Kristin s-a adaptat mai greu deoarece prietenii și afacerile o forțează să părăsească liniștitul refugiu. Uncommon James a cunoscut o explozie în vânzări după deschiderea magazinului iar personalul a ajuns de la 5 la 50 de persoane peste noapte. Această creștere a venit cu un cost iar Kristin trebuie să găsească o metodă de a colabora cu tot pesonalul, descoperind că trebuie să reorganizeze compania. Despre toate aceste provocări, Kristin a vorbit in acest interviu.

Noile episoade din Very Cavallari sunt difuzate duminica, de la 23:00, exclusiv la E!

1.    Ce așteptări să avem de la noul sezon din Very Cavallari?
KC: Acest sezon este mai intens. Am explorat situații mult mai vulnerabile și personale sezonul acesta.

2.    Care a fost cea mai mare provocare sezonul acesta?
KC: Este foarte dificil pentru mine să expun părțile vulnerabile ale companiei mele. Este încă la început de drum, nu avem nici doi ani pe piață și suntem în plină dezvoltare, un aspect foarte important pentru mine.

3.    Vom vedea persoane noi angajate în noul sezon?
KC: DA! Într-o companie în ascensiune apar fețe noi.

4.    Expui publicului toate provocările pe care le aduce o nouă afacere. Crezi că este important să expui si momentele bune și pe cele tensionate?

KC: Este! Pentru că expunem realitatea și pentru că vrem să construim ceva durabil, iar atunci când ai astfel de țeluri nu poți să le atingi fără câteva piedici.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod