Live From The Red Carpet: The 2017 Primetime Emmy Awards - 17 septembrie la E!

În seara zilei de duminică, 17 septembrie, la Los Angeles se vor decerna Premiile Primetime Emmy, care recompensează cele mai bune realizări în domeniul producțiilor de televiziune din întreaga lume. Ceremonia se va desfășura la Microsoft Theater din Los Angeles și va fi prezentată de Stephen Colbert.

Televiziunea E! vă invită pe covorul roșu al festivității de decernare a Primetime Emmy Awards, pentru a urmări în direct, duminică seara, de la ora 1:00, sosirea vedetelor la acest eveniment.

Live From The Red Carpet: The 2017 Primetime Emmy Awards acoperă momentele sosirii vedetelor pe covorul roșu al Microsoft Theater din Los Angeles și ne dezvăluie ce poartă fiecare invitat celebru.

Emisiunea Live From The Red Carpet: The 2017 Primetime Emmy Awards va fi reluată la E! luni, 18 septembrie, la 18:00 și miercuri, la 19:00. După această seară, echipa Fashion Police face apel la legile modei, alături de Melissa Rivers, Giuliana Rancic și Brad Goreski, pentru a sublinia atât reușitele serii, cât și momentele de lipsă de inspirație stilistică.
Fashion Police: The 2017 Primetime Emmy Awards va difuzată miercuri, 20 septembrie, la ora 22:00, exclusiv la E!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod