LIVE FROM THE RED CARPET: THE 2017 GOLDEN GLOBE AWARDS DUMINICĂ, 8 IANUARIE, NUMAI LA E!

Sezonul premiilor reîncepe în curând! Globurile de Aur, Premiile SAG sau Grammy, Oscarurile și multe alte festivități de decernare a celor mai importante trofee din industria cinematografică și a muzicii sunt aproape. Ca întotdeauna, televiziunea E! ocupă cel mai bun loc de pe covorul roșu al evenimentelor, pentru a vă aduce în direct toată strălucirea și farmecul Hollywood-ului.
Primul mare eveniment al anului 2017 este cea de a 74-a ediție a premiilor Globul de Aur. Pregătiți-vă să vedeți pe covorul roșu crema artiștilor din Cetatea Filmului, inclusiv pe celebra actriță Mery Streep, nominalizată de opt ori, care va fi recompensată, anul acesta, cu premiul Cecil B DeMille.

E! vă invită în noaptea de duminică, 8 ianuarie, spre luni, de la ora 1:00, să pășiți pe covorul roșu al ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur în emisiunea în direct Live from the Red Carpet: The 2017 Golden Globe Awards.
Gazdele emisiunii vor lua interviuri nominalizaților și vor face pronosticuri legate de câștigătorii serii. Live from the Red Carpet: The 2017 Golden Globe Awards va fi reluată la E! luni, 9 ianuarie, la 15:00 și la 20:00, marți la 17:00 și miercuri la 20:00.

Emisiunea Fashion Police: The 2017 Golden Globe Awards , difuzată miercuri, 11 ianuarie, la 22:00, va da verdicte privind stilul ales de vedete și ne va spune cine a luat deciziile potrivite - dar și cine nu!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod