La Mega Mall cumperi cadouri pentru cei dragi si esti rasplatit:

Cumparaturile de Craciun se fac cu drag la Mega Mall! In perioada 25 noiembrie-22 decembrie, clientii care trec pragul centrului comercial vor fi recompensati cu premii zilnice. Mai mult, acestia vor intra in cursa pentru marele premiu: un Jeep Cherokee.
Goana dupa cadouri a inceput! Pregatirile pentru cea mai frumoasa perioada a anului sunt in plina desfasurare si lista de cumparaturi a fost finalizata. Pentru ca este momentul perfect pentru a primi o mana de ajutor, Mega Mall rasplateste clientii cu cadouri si oferte pe masura.  

Mega Mall a pregatit special o serie de surprize pentru clienti. Pe toata perioada campaniei, cei care fac cumparaturi in valoare de cel putin 250 lei vor avea sansa sa castige zilnic, prin tragere la sorti, unul dintre cele sase vouchere in valoare de 150 lei si alte vouchere de cumparaturi de la magazinele partenere din Mega Mall. 

Si, pentru ca Mos Craciun aduce cadourile mai devreme la Mega Mall, un participant norocos va avea sansa sa sarbatoreasca Craciunul la volanul unui Jeep Cherokee.
Sansele de castig sunt direct promotionale cu valoarea cumparaturilor, asa ca, la fiecare 250 lei cheltuiti, clientii centrului comercial sunt cu un pas mai aproape de masina visurilor lor. Pentru a se inscrie in concurs, clientii vor trebui sa completeze formularul de inscriere cu ajutorul echipelor de promoteri, urmand ca pe 23 decembrie sa fie extras fericitul castigator al autovehicului Jeep Cherokee*.

*Jeep® Cherokee depaseste si cele mai exigente asteptari. Dispune de tehnologie de cel mai ridicat nivel, iar functiile de ultima generatie, materialele de cea mai buna calitate si inovatoare ofera un nivel ridicat de confort pe timpul deplasarii.
In plus, datorita dimensiunilor mari si a designului futurist, Jeep® Cherokee este masina ideala pentru a calatori cu intreaga familie, indiferent de sezon.  
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod