Jorge invita vedetele la „Super Potriveala” - un adevarat regal al umorului si al bunei dispozitii

O serie impresionanta de vedete au spus ”Da” provocarii la distractie, iar telespectatorii Kanal D vor avea parte de un adevarat regal al umorului si al bunei dispozitii urmarind „Super Potriveala”, show-ul prezentat de Jorge, care va debuta sambata aceasta, la ora 20:00, la Kanal D.
Nume sonore precum Anna Lesko, Bianca Dragusanu, Andreea Banica, Liviu Teodorescu, Bogdan Vladau, Nicole Cherry, Augustin Viziru, Matteo, Cabron, Giani Kirita urmeaza sa apara in primul sezon al show-ului ce a facut istorie in televiziune.  Intr-un interviu acordat pentru cititoarele eva.ro, Jorge vorbeste despre show-ul care va debuta sambata aceasta la Kanal D.

Ce te-a atras la formatul emisiunii “Super Potriveala”?

M-a atras libertatea de actiune in cadrul emisiunii. Fiecare e liber sa spuna ce vrea, despre cineva, fara ca acel cineva sa se supere. E un gameshow deschis oricarei provocari!

Si intre voi, membrii echipei show-ului, trebuie sa existe o chimie, ca sa puteti comunica si sa trasmiteti catre telespectatori entuziasmul si energia voastra.
Cu cine te potrivesti cel mai bine din panelul de vedete?


Evident ca exista conexiuni puternice si simpatii intre noi. De exemplu, cu What's Up sunt apropiat, cu Maria Buza deja ne leaga o prietenie de zece ani.  Chimie am cu toate vedetele din panel, fizica am doar cu Teo Trandafir!  Veti vedea de ce spun asta cand veti urmari prima editie a emisiunii, sambata seara, de la 20:00!



“Prima data nu se uita niciodata”. Cum a fost primul tau contact cu echipa emisiunii? Ce iti amintesti de la acel moment “zero”?

Este minunat sa intalnesti oameni profesionisti alaturi de care sa creezi o strategie pe termen lung. Modul cum m-au primit colegii de la Kanal D nu am cum sa-l uit, m-am simtit in largul meu de la prima intalnire cu ei.
Desigur, pe multi dintre acestia ii stiam deja, iar sentimentul revederii a fost foarte reconfortant. Cu regizorul emisiunii, Dan Petcan, am mai lucrat de-a lungul anilor si ne intelegem perfect din punct de vedere profesional, a fost o bucurie sa-l revad.

Sotia si fiul tau, in varsta de numai patru luni, au fost alaturi de tine, in gradenele din studio, cand au inceput filmarile pentru emisiunea “Super Potriveala”. Sotia ta te sustine constant in ceea ce faci?

Ma bucur mereu cand familia vine sa ma sustina. Este o premiera venirea lui David pe platourile de filmare. Karina si Ilinca au venit si ele sa ma sustina. Sunt un norocos!

Cum ti s-au parut concurentii? Cat de bine au rezonat cu formatul si cum au rezonat cu asteptarile tale?

Formatul este genial, are toate ingredientele care pot asigura succesul – umor, multe vedete la un loc, libertate de exprimare, posibilitatea de a castiga pentru concurenti, emotie, tensiune, surprize care se tin lant, atat din partea concurentilor, cat si a vedetelor, prin solutiie propuse.
Concurentii se si distreaza si ei la maximum si pot castiga pana la 25.000 de lei in fiecare editie.
Am invatat sa ma bucur de tot ce vine in viata mea. Evident ca avem planuri si o strategie pentru a reusi sa aducem in fata telespectatorilor un mare show. In plus,  de foarte multe ori s-a demonstrat ca poti fi placut surprins de concurenti si show-ul sa ia o directie chiar mai buna decat te-ai asteptat initial.

Prima editie a show-ului „Super Potriveala”, care va debuta sambata, 2 septembrie, ii va avea in panelul celor sase vedete puse pe distractie pe Teo, Lora, Daniel Buzdugan, What’s Up, Axinte si Andreea Tonciu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod