Iulia Albu schimba „echipa”! Va arbitra evolutia concurentelor de partea cealalata a mesei juratilor

„Bravo, ai stil! All Stars” a dat startul celei mai spectaculoase competitii de pana acum, aruncand in arena cele mai valoroase concurente din sezoanele precedente. Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Iulia Albu vor fi cu ochii pe cele 11 candidate la titlul de „Cea mai stilata femeie din Romania”, iar pretentiilor lor sunt uriase.      

Acest sezon vine cu mai multe noutati, una dintre ele fiind si postura in care o regasim pe Iulia Albu. Aceasta va fi de partea cealalta a mesei Juratilor si le va cere argumente acestora, in momentele cand vor oferi calificative fetelor.
De asemenea, va avea si misiunea de a oferi sau de a retrage cate o steluta in fiecare editie, dintre cele oferite de Jurati concurentelor.

Din fotoliul ei imperial, Iulia Albu va fi cel putin la fel de apriga ca pana acum, atat in relatia cu ceilalti Jurati, cat si cu concurentele. „<Bravo, ai stil! All Stars> va fi, cu siguranta, cel mai spectaculos sezon de pana acum, iar aceasta competitie ramane unica pe piata TV din Romania pentru ca   la <Bravo, ai stil!> nu este vorba doar despre haine, despre orgolii, ci despre mult mai mult.  Aceasta competitie nu a fost niciodata despre haine, ci despre acel ceva care face diferenta intre o persoana si o personalitate.
Pentru fete va fi foarte dificil, pentru ca avem asteptari mari de la ele, justificate prin faptul ca deja au trecut prin competitie, s-au calit, au invatat foarte multe lucruri”
, a declarat Iulia Albu.

Dezbaterile juratilor legate de alegerile vestimantare ale fetelor se anunta foarte aprinse, reactiile concurentelor pe masura, avand in vedere ca cele 11 tinere au mai trecut prin focurile competitiei, prin criticile cele mai aspre si prin capcanele intinse de contracadidatele lor in lupta pentru marele premiu de 100.000 de lei.
Se anunta cel mai aprins sezon „Bravo, ai stil!” de pana acum, in care experienta concurentelor isi va spune cuvantul.

Competitia este cu atat mai interensanta cu cat castigatoarele primelor trei sezoane „Bravo, ai stil!”, Silvia, Marisa si Iuliana, au inceput lupta pentru reconfirmarea valorii lor si pentru a-si pune pe cap, inca o data, coroana invingatoarei.    

Cum se vor descurca, de aceasta data, cele mai puternice concurente de pana acum, veti putea urmari in „Bravo, ai stil! All Stars”, de luni pana vineri, de la ora 16:30.
Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars" va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon".

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod