Irina Rimes, exclusiv la DigiFM: "Versurile mele sunt bucăți din viața mea"

Irina Rimes le-a făcut o vizită, în studioul Digi FM, lui Bogdan Miu și Cătălin Striblea. Artista le-a povestit băieților că a fost, în vacanță, în Siberia, la unchiul său. Irina a prins și temperaturi de -30 de grade, având în vedere că zona este foarte aproape de Cercul Polar.
Joi seară, la Hard Rock Cafe, Irina Rimes va susține un concert, despre care spune că ține foarte mult la el și este “ceva special, ceva ce nu auziți peste tot”. Bogdan Miu și Cătălin Striblea au fost curioși să mai afle detalii din viața ei personală. 

“Pe album am vorbit foarte mult despre viața mea personală. Eu nu am vrut niciodată să mă folosesc de iubire. Ar fi ipocrit să zic că nu m-am folosit de asta, dar nu ar fi nici ok să zic m-am folosit pentru că toate lucrurile se întâmplă natural.
Eu am iubit foarte mult pe cineva și nu am făcut acest CD pentru el, pentru că dacă îl făceam, se numea <<Pentru el>>, așa se numește <<Despre el>>. Și e mai mult despre mine, care am fost o perioadă despre el și aici, prin acest album, prin aceste piese, în aceste versuri, sunt bucăți din viața mea. Lucruri pe care le-am spus, lucruri care mi-au fost spuse, lucruri pe care le-am simțit, lucruri pe care am vrut să le simt la un moment dat și le-am premeditat cumva.
Este o întreagă poveste aici și e ca și cum aș fi scris o carte despre mine și o să pun aceasta carte pe un raft și va fi un capitol frumos din viața mea. Piesele astea, chiar dacă au apărut acum pe CD, ele sunt făcute de ceva timp.”, a spus Irina. 

Irina Rimes a fost și LIVE pe pagina de Facebook DigiFM, iar video-ul poate fi accesat aici -> http://bit.ly/2ErXGf4
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod