Irina Columbeanu s-a tuns la hairstylistul Cristi Pascu

Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, se află aproape de pragul adolescenței și a devenit deja o tânără cochetă, interesată de tot ce înseamnă domeniul frumuseții feminine.
În vârstă de 10 ani, Irina este atentă în ceea ce privește alegerile vestimentare și modul în care își aranjează părul, iar recent a trecut pragul salonului de înfrumusețare al lui Cristi Pascu pentru o reîmprospătare a look-ului.
 
Irina a fost însoțită de mama ei, Monica Gabor, cea care, la rândul său, a apelat la hairstylistul Cristi Pascu, cu câteva zile înainte, pentru retușarea tunsorii.
Irina a ales ca de data această să își tundă vârfurile și să aibă părul perfect întins.
A petrecut astfel o după-amiază relaxantă petrecută alături de mama ei, în compania specialiștilor din echipa Cristi Pascu, ocazie cu care a descoperit și noile tendințe în domeniul coafurilor.
 
Hairstylistul Cristi Pascu se declară impresionat de personalitatea fetiței în vârstă de 10 ani și de educația primită de la părinți.
 
Irina este o domnișoară foarte manierată, cu mult bun simț, care a primit o educație aleasă de la părinții ei. Chiar dacă provine dintr-o familie cu o situație materială bună, este impresionant de modestă.
În plus, am simțit o relație extrem de solidă cu mama ei. Sunt ca cele mai bune prietene"
, spune hairstylistul Cristi Pascu. 
 
Sosită în România pentru o scurtă vacanță, Monica Gabor a decis recent să recurgă la o mică schimbare de look și a apelat astfel la hairstylistul Cristi Pascu, de care o leagă o îndelungată prietenie și colaborare profesională.
 
Nu este pentru prima dată când Monica Gabor apelează la experiența hairstylistului Cristi Pascu. Vedeta a fost vedeta prezentării Cristi Pascu de la Palatul Regal din urmă cu câțiva ani.
Cristi
Pascu este cel care i-a asigurat coafura la botezul fiicei sale, Irina, precum și la o serie de ședințe foto profesionale derulate de-a lungul timpului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod