Ioana Ginghină dezvăluie secretul unei relații lungi și fericite

Au împlinit, recent, un deceniu de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar în curând, vor sărbători 11 ani de la cununia civilă. Ioana Ginghină, actrița care o interpretează pe Geanina în serialul “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel, și soțul ei, Alexandru Papadopol, au la bază o rețetă simplă, care i-a ajutat să-și construiască un cămin frumos și să se bucure de o relație lungă și fericită.
Sunt împreună de 11 ani, însă în fața lui Dumnezeu, au devenit soț și soție în urmă cu un deceniu, eveniment pe care l-au sărbătorit pe 13 octombrie. Ioana Ginghină, actrița din “O grămadă de caramele”, serial care se difuzează în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, la postul de televiziune Happy Channel, pare să fi descoperit secretul unui mariaj fericit de lungă durată.

“Anul acesta, pe 23 decembrie, sărbătorim 11 ani de când am spus <<Da>> în fața ofițerului stării civile.
Sunt niște ani atât de frumoși și de câte ori mă gândesc la relația noastră, mă bucur că am găsit un om atât de cald, iubitor și înțelegător. În primul rând, Alexandru este pentru mine cel mai bun prieten al meu.”, mărturisește aceasta.

Actrița a vorbit despre rețeta unei relații lungi și fericite.“Lumea se întreabă care este secretul, cum reușim să menținem flacăra iubirii aprinsă, însă secretul este că de fapt că nu trebuie să faci absolut nimic. Soțul reprezintă familia, este ca mama, tata, sora, te iubește, te respectă și îți este alături indiferent de situație.”, a spus ea.

De-a lungul timpului, Ioana s-a bucurat mereu de susținere din partea soțului său.“Alexandru m-a sprijinit în toate proiectele și m-a încurajat când toți spuneau că trebuie să renunț.
Am realizat foarte multe împreună și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru asta. Ne place această plictiseală de care fuge toată lumea, iubim să ne <<plictisim>> împreună.”, a mai spus ea.

Pe Ioana Ginghină, telespectatorii o pot urmări în serialul “O grămadă de caramele”, de la postul de televiziune Happy Channel, luni și marți de la ora 19.00. Fii cu ochii pe Happy!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod