Ioana Filimon, Miss-ul de la Ferma, la coada vacii

Miss Romania este foarte ambitioasa si vrea sa castige Ferma cu orice pret. Vrea sa demonstreze tuturor ca si un Miss se poate descurca in orice situatie, chiar si la coada vacii.
„Fiecare om e frumos in felul lui. Si eu ma consider frumoasa, iar pentru parintii mei sunt cea mai frumoasa. In Maramures era bunica mea din partea tatalui si acolo mergeam la fan, pe capite si trebuia sa apas fanul. In spatele casei era un rau si acolo spalam rufele. Avea vaci, porci, gaini, de toate. Ma duceam cu bunica si le dadeam sa manance, dar nu am muls vaca, mi-a fost mereu frica sa nu ma loveasca” .

Miss Romania este foarte ambitioasa si vrea sa castige Ferma cu orice pret. Vrea sa demonstreze tuturor ca si un Miss se poate descurca in orice situatie, chiar si la coada vacii.
In reality show-ul de pe PRO TV, Ioana Filimon a reusit sa atraga toate privirile. Atat concurentii cat si telespectatorii, au reusit sa vada in Ioana un concurent puternic, determinat si care sa nu renunta niciodata. Desi la concursurile de Miss este obisnuita cu altfel de probe, la Ferma lucrurile stau cu totul diferit. Chiar si asa, Ioana reuseste sa se impuna si sa ii impresioneze pe toti. Inclusiv prezentatoarea emisiunii, Mihaela Radulescu, a fost impresionata de Miss Romania. 

Miss România 2016 vine din Timișoara, este plină de energie și este mereu cu zâmbetul pe buze! În urmă cu câțiva ani, participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa de a se muta în București.
În spatele carierei de modelling este o tânără pasionată de mediul în care trăiește și de soluții sustenabile pentru viitor! Ioana a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului și spune despre ea că vrea să demonstreze că poate face față oricărei situații.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod