Florentina Opris si-a petrecut vacanta in Grecia!

Florentina Opris a ales pentru aceasta vara sa mearga in frumoasa insula Creta. Ca in fiecare vacanta, vedeta are grija si la alimentatie.

"In vacanta, pentru un plus de energie va sfatuiesc sa consumati în timpul zilei orez integral, fulgi de ovăz, pâine integrală, paste integrale şi fructe care conţin hidraţi de carbon complexi. Feriţi-vă de alimentele greu digerabile, care nu fac decât să vă fure din energie, să vă dea o senzaţie de oboseală şi iritabilitate. Pentru un somn bun, alegeţi o baie caldă cu plante.

Vă recomand uleiurile de levănţică, muşeţel, tei.", ne sfatuieste vedeta.

"O cină compusă din pâine prăjită cu ceai de valeriană va completa ritualul pentru un somn odihnitor. Folosiţi-vă de pernele cu plante medicinale pe care le gasiţi în plafar sau puteţi să vi le confecţionaţi chiar voi. Alegeţi roiniţa, levănţica, muşeţelul şi trandafirul. Evitaţi cafeaua sub orice formă şi înlocuiţi-o cu ceai verde cu scorţişoară. Ceaiurile din fructe de măceş, cătină şi urzică alungă stările de oboseală.

Tensiunea şi grijile dispar cu ajutorul ceaiului de sunătoare. Calmaţi-vă cu mentă, soc, valeriană şi roiniţă. Iar pentru o concentrare mai bună, beţi ceai de urzică proaspătă", a mai adaugat Florentina Opris.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod