Filmul "Fire and Ice", pe DVD

Filmul de aventura "Fire and Ice: Cronica Dragonilor" va putea fi vizionat pe DVD, incepand cu data de 23 ianuarie. Pelicula, regizata de Pitof (Jean Cristophe Comar), a fost filmata in Romania.
Filmul de aventura "Fire and Ice: Cronica Dragonilor" va putea fi vizionat pe DVD, incepand cu data de 23 ianuarie. Pelicula, regizata de Pitof (Jean Cristophe Comar), a fost filmata in Romania.

Din distributie fac parte: John Rhys Davies, Amy Acker, Tom Wisdom, Oana Pellea si Razvan Vasilescu. Filmul este o istorisire medievala, cu personaje de poveste si creaturi fantastice, regi, regine, cavaleri si printese, intregul basm fiind "presarat" cu efecte speciale deosebite.

Pelicula vorbeste despre un dragon de foc ce ataca neincetat linistitul regat Carpia, omorand orice fiinta ii iesea in cale.
Tot ce poate face regele Augustin este fie sa vada, neputincios, cum poporul ii este nimicit, fie sa se inchine rivalului sau, regele Quilock, care il poate ajuta sa tina dragonul departe.

Regele Augustin ia decizia de a renunta la tron, daca acest lucru ii garanteaza salvarea oamenilor din regat. Insa fiica sa, printesa Luisa, stie ca mai exista o solutie: sa il gaseasca pe Alodor, singurul om care a rapus vreodata un dragon.

Amy Acker ("Alias", "Supernatural") este cea care interpreteaza in film rolul printesei Luisa.
Tom Wisdom ("300") este cavalerul Gabriel, indragostit de frumoasa printesa.

Acker a declarat despre rolul jucat: "Mi-a placut sa fiu printesa luptatoare, pentru ca m-am putut imbraca in haine lejere, am stat cu baietii, m-am batut, am vanat dragoni, am calarit, intr-un cuvant, am facut toate lucrurile cool pe care, de obicei, le fac doar barbatii".

DVD-ul "Fire and Ice: Cronica Dragonilor" va fi disponibil in magazinele de specialitate si in marile centre comerciale incepand de vineri, 23 ianuarie.
Poti cumpara acest DVD la un pret recomandat de 49,9 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod