Fii alături de cei care au nevoie de ajutor, fă-le cunoscută povestea și împreună vom clădi Visuri la cheie!

Miracolele se întâmplă când crezi în ele, iar destinele se pot schimba doar dacă-ți pasă. Trimite-ne povestea unei familii greu încercate și deschide calea spre Visuri la cheie! Echipa emisiunii așteaptă să cunoască familii speciale cărora să le ofere anul acesta locuințele la care au visat întotdeauna.
Visuri la cheie le-a adus românilor în cele patru sezoane de până acum emoție, inspirație, bucurie, lacrimi de fericire și motive să creadă cu tărie că dorințele pot deveni realitate cu ajutorul oamenilor. Echipa emisiunii a străbătut în fiecare an țara și a cunoscut oameni deosebiți, care au luptat mereu pentru a rămâne uniți și care nu au renunțat nicio clipă la visurile lor.

38 de familii au primit vizita echipei Visuri la cheie și s-au bucurat de împlinirea unora dintre cele mai mari dorințe ale lor, având totodată șansa la un viitor mai bun, într-o locuință complet renovată și utilată.

Schimbarea destinului acestor oameni nu ar fi fost posibilă fără ajutorul celor care le-au făcut cunoscute poveștile și care s-au implicat activ.
Oricine cunoaște o familie care are nevoie de sprijin pentru un trai mai bun și de o casă în care să înceapă o nouă viață îi poate spune povestea pe visurilacheie.protv.ro, iar destinul acesteia se poate schimba complet. Crede în oameni și împreună vom clădi Visuri la cheie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod