Video. O ghicitoare i-a prezis lui Kate Middleton la 13 ani că se va căsători cu William

Nu sunt multe lucruri pe care le știm despre viața lui Kate Middleton de dinaintea relației cu Prințul William.
De exemplu, sunt puțini cei care știau că actuala Ducesă de Cambridge era pasionată de teatru în copilărie și că juca în spectacolele de la școală.

Într-o filmare publicată de Hello! Magazine, Kate apare în rol principal într-o piesă de teatru, la vârsta de 13 ani. Piesa se numea "Murder in the Red Barn" și a fost scrisă de unul dintre profesorii lui Kate de la școala St. Andrew’s Preparatory School din Buckhold. Iar în video sunt diferite scene în care apare viitoarea ducesă și care sunt cel puțin bizare pentru că par să-i prevadă viitorul lui Kate.

Într-una dintre scene, personajul interpretat de Kate Middleton ajunge la o vrăjitoare, care îi citește în palmă și îi spune viitorul.
"Este o palmă foarte norocoasă", spune vrăjitoarea, pentru ca apoi să prezică "în curând vei cunoaște un bărbat frumos, un gentleman bogat, care se va îndrăgosti de tine, te va cere în căsătorie și veți pleca la Londra".

Iar asta nu este tot, pentru că filmarea devine și mai ciudată. O altă scenă o arată pe Kate întâlnindu-se cu bărbatul visurilor sale, un gentleman bogat, cu care se logodește. Iar numele personajului masculin din piesă este tocmai William!

"Pare un pic profetic.
M-am uitat la înregistrarea piesei și m-am gândit 'Doamne, e chiar ciudat!'
", a declarat pentru ABC News Kinsley Glover, colegul de școală al lui Kate care a interpretat rolul lui William.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod