Ferma vedetelor pune în scenă un mare festival, diseară la PRO TV

În această seară, de la ora 20:30, concurenții de la Ferma vedetelor deschid porțile pentru cel mai tare festival din Porumbacu – Oaia albă, oaia neagră!
Ei au pregătit pentru participanți un program artistic unic și tot felul de activități distractive specifice fermei și un concert special! Andra vine să le cânte și să îi încânte cu un spectacol de zile mari, iar concurenții și invitații lor își vor da mâna și vor încinge o mare horă în bătătură.

Ultimele zile din fermă îi găsește pe concurenți cu o misiune foarte importantă – organizarea festivalului, iar forțele proaspete pe care le primesc o dată cu revenirea tuturor concurenților în fermă sunt binevenite! Astfel, toată energie lor se concentrează pentru a pune toate detaliile la punct.
Daniel Iordăchioaie este numit fermierul săptămânii, un titlu onorific pentru ultima săptămână din Ferma vedetelor.

În ediția de mâine seară, de la 21:30, concurenții își vor acorda votul pentru cine ar trebui să meargă direct în finală și cine să părăsească concursul înainte de marea finală. Este un moment foarte important ce schimbă cursul competiției. Campania electorală pentru acordarea votului dă naștere la tensiuni și conflicte.
Cum se distrează concurenții și cei prezenți la Festivalul Oaia albă, oaia neagră, dar și ce strategii se fac pentru vot rămâne de văzut în această seară, la PRO TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod