Ellie White, vacanta cu viitorii socri in sudul Spaniei si in Gibraltar

Dupa ce a lansat noul videoclip, Mintea mea, Ellie White a plecat, pentru sapte zile, intr-o vacanta mult-asteptata. Artista a ales ca destinatie sudul Spaniei, o zona cu clima calda chiar si in luna noiembrie.
Ellie a plecat in vacanta alaturi de cei doi copii ai sai, de viitorul ei sot, Doru Tinca, si de fratele acestuia, Mihai, la randul lui, insotit de partenera lui de viata, precum si de viitorii ei socri, parintii logodnicului ei.

Intreaga familie s-a reunit astfel pe meleaguri spaniole, bucurandu-se de cateva zile linistite. Au aterizat in Malaga, s-au cazat acolo si au inchiriat o masina incapatoare cu care au colindat sudul tarii, ajungand chiar si in Gibraltar, in locul unde Europa se intalneste cu Africa.

A fost prima vacanta de familie, in formula extinsa.
Am ales Spania, acolo unde parintii lui Doru voiau sa ajunga de ceva vreme. Am aterizat la Malaga, iar de acolo ne-am plimbat pe coasta vreme de o saptamana. A fost a doua noastra vacanta impreuna cu fetita noastra, Alexis Maria, care iubeste zborul cu avionul. Este cel mai cuminte copil in avion. Doarme de la decolare pana la destinatie. Am ales Spania pentru ca are o clima blanda, mediteraneana si imi doream foarte mult sa facem si plaja, sa stau sa admir marea, dar sa fie si o zona bogata in istorie si traditii pe care sa o vizitam cu masina”
, declara Ellie White.

Artista si logodnicul ei au avut grija ca vacanta sa fie plina de surprize atat pentru seniorii familiei cat si pentru copiii lor.

Doru l-a dus pe tatal sau la un meci de fotbal al echipei locale.
Era un vis mai vechi de-al lui si s-a bucurat foarte mult sa ajunga pe stadion si sa se bucure de atmosfera unica de acolo. Cu mama lui Doru eu am mers la shopping si am cumparat tablouri si haine cu motive traditionale locale. Mama lui Doru este o femeie energica. Uneori, poate prea energica. Ne-a plimbat peste tot. Pe fiecare straduta, dintr-un magazin in altul. A trebuit sa tinem pasul cu ea. Am mers pe jos cred ca 40 de kilometri in vacanta asta. Cei mici s-au bucurat de plaja, de nisip si de apa calda a marii. A fost minunat! Am vizitat Marbella, Cadiz, Malaga, Algecirias si stramtoarea Gibraltar.
Am urcat sus pe munte pentru a admira stramtoarea si am vazut multe vapoare care treceau din Oceanul Atlantic spre Marea Mediterana. Pentru ca era o zi senina am putut vedea in departare chiar si Marocul. Mihaita a fost fascinat de vasele incarcate cu marfuri. Voia sa stie de unde vin, unde pleaca, ce marfuri duc si mi-a spus ca vrea sa devina capitan de nava cand va creste mare
”, marturiseste solista.

Dupa o vacnta atat de linistita, Ellie White s-a intors in tara pentru a complete inregistrarile noului sau album. Luna decembrie se anunta foarte aglomerata, cu multe concerte, iar noul an la fel de plin, mai ales ca urmeaza sa aiba loc si nunta amanata de multi ani cu partenerul ei de viata.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod