Serban Copot s-a machiat ca solistul Prodigy!

Serban Copot s-a metamorfozat in artistul sau preferat din perioada adolescentei, Keith Flint, solistul trupei The Prodigy.
Transformarea a fost cu adevarat spectaculoasa si a necesitat ore de munca. Artistului i s-a aplicat o masca ce imita pielea, care i-a acoperit parul, si deasupra ei a fost asezata o peruca intocmai ca frizura nonconformista a vedetei britanice. Machiajul aplicat l-a facut si mai de nerecunoscut.

Serban spune ca si-a dorit de mult timp sa ajunga sa joace acest rol, deoarece The Prodigy a fost formatia lui preferata in timpul adolescentei. Practic, multumita pieselor trupei britanice, el a capatat si mai mare dorinta de a se lansa in muzica, alaturi de Animal X.

Le cunosc aproape tot repertoriul.
Am fost foarte fericit pe scena. Si am fost foarte fericit sa interpretez acest personaj! Mi-am implinit un vis”
, a declarat Serban.

Tedi, baiatul cel mare al lui Serban, s-a aflat pe platourile de filmare. Inainte de prestatia de pe scena, micutul si-a intalnit tatal, costumat precum Keith Flint si a exclamat uimit spunand “Tata, arati ca un clovn!”.

Membrii juriului “Te cunosc de undeva” au fost uimiti de prestatia energica a lui Serban. Andreea Balan a apreciat transformarea ca fabuloasa, Andrei Araditz a apreciat furia si energia cu care artistul a evoluat pe scena, iar Ozana Barabancea i-a spus: “O performanta exceptionala, mi-ar trebui doua perechi de palme sa te aplaud.
M-ai convins, esti un invingator”.

Serban Copot, solistul trupei Animal X si prezentator al emisiunii iUmor de la Antena 1, este tatal a doi copii, un baiat de patru ani si jumatate si un al doilea baietel, de doua luni.

Serban Copot a devenit cunoscut ca si solist al trupei Animal X. In urma cu cativa ani, a fondat Asociatia Generatia Verde, a fost nominalizat ca Ambasador al Comisiei Europene in lupta cu schimbarile climatice, este Ambasador al Comisiei Europene pentru Biodiversitate si Ambasador WWF, a scris si lansat carti si piese muzicale pentru copii, a dublat personaje de desene animate, iar, in prezent, este co-prezentatorul emisiunii iUmor de la Antena 1.

Serban Copot comunica cu fanii sai prin intermediul blogului www.serbancopot.ro si al paginii sale oficiale de Facebook.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod