Ellie White, schimbare de look și senzații tari în mașini de drift pentru noul său clip

Ellie White și Tom Novy, unul dintre cei mai populari DJ și producători din lume, au lansat “Take it”, un remake al piesei care facea furori în topurile muzicale în urmă cu 11 ani. Cei doi artiști au înregistrat noua variantă a hitului vara aceasta, când Tom Novy a vizitat România cu prilejul Festivalului UNTOLD.

Pentru noul videoclip Ellie White a recurs la o schimbare de look, mizând în premieră pe o coafură afro ce a necesitat patru ore de execuție. "Pe Tom îl cunosc de ani buni, am lucrat împreună la mai multe piese, însă prima pe care am hotărât să o lansăm este acest remake al hitului său, Take It.

Clipul a fost filmat în mai multe locații din București. Mă gândeam să îmi schimb look-ul, însă, în loc să mă fac blondă, așa cum vroiam inițial, am decis să merge pe un look afro”, spune Ellie White.

O parte din clipul regizat de Alex Ceausu s-a filmat pe un circuit de drift, acolo unde arista a trăit senzații tari în mașină condusă de pilotul Traian Buse. "A fost cu adrenalină și senzații tari. Cântam în timp ce Traian Buse se rotea cu mașina în jurul meu, la viteză foarte mare.

Chiar dacă mi-a fost teamă, după filmare i-am fost copilot. Doamne, ce senzații! O să mă întorc curând pe circuit”, spune Ellie White.

Colaborarea dintre Ellie White și Tom Novy nu se va rezuma doar la această piesă. "Tom Novy este un om foarte special și talentat. Am înregistrat mai multe piese, pe care le vom lansa în viitorul apropiat. Mai mult, am început să lucrăm împreună și la un concept de show pentru sezonul de party-uri din Ibiza de anul viitor. Novy are rezidență în Ibiza de mai bine de 14 ani și este considerat unul dintre cei mai talentați DJ și producători de muzică house din lume”, adaugă artista.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod