Aurelian Temișan cântă cu o puștoaică!

Aurelian Temișan a renăscut la patru luni de la operația de hernie de disc pe care a suferit-o în vară. A ieșit pe piața muzicală cu o piesă-surpriză, care se bucură de un success nebun. Melodia ”Of, ce doare”, face furori pe posturile de radio și televiziune, dar și pe internet.

Intr-o lună și jumătate, piesa a facut 1 300 000 de vizualizări, semn că interpretarea impecabilă a lui Aurelian Temișan, a prins de minune. Interpretul s-a relansat oltenește, cu o piesă plină de energie și de voie bună, care a cucerit publicul.

Pentru a face deliciul internauților, Aurelian a înregistrat și un cover al piesei, alături de o puștoaică talentată, pe nume Bianca, în vârstă de numai 15 ani.

”Mi-a făcut mare plăcere să ne jucăm împreună cu și pe melodia lui Mihai Alexandru. Îți salut toți bibișorii și... dacă mai fac vreo melodie și îți place, ne băgăm!
”; spune Aurelian despre colaborarea cu Bianca alias Bibi. ”Mulțumesc, Aurelian Temișan pentru această frumoasă colaborare! Mulțumesc, Mihai Alexandru! Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele superbe! Vă îmbrățișez cu toată dragostea!”, afirmă puștoaica.


Pe 21 noiembrie, de la ora 19.00, Temișan va cânta în București la Teatrelli, alături de George Natsis (pian), Vlad Popescu (baterie), Adrian Flautistu (contrabas), într-un spectacol intitulat ”Soul Serenade”, prezentat de Cristi Marica.

foto credit: Craig Towers

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod