Echipa Visuri la cheie aleargă duminica aceasta la Semimaratonul București!

Arhitecții Alina Vilcu și Omid Ghannadi și designerul de interior Adela Pârvu au început filmările pentru sezonul patru Visuri la cheie și fac echipă atât în cadrul emisiunii, pentru a schimba viețile unor oameni cu care viața a fost dură, cât și la Semimaratonul București, pentru a susține cauza organizației Hope and Homes for Children.
Cei trei își doresc să ajute cu fiecare ocazie, așa că vor alerga pe 14 mai pentru a le oferi copiilor din România șansa unui destin mai bun alături de familiile lor, ajutând la prevenirea separării celor mici de părinți. Banii strânși în urma donațiilor făcute vor fi folosiți pentru programele desfășurate de Hope and Homes for Children.

"Emisiunea Visuri la cheie ne-a pus adesea în față realitatea familiilor defavorizate din România. Am văzut cât de fragile sunt aceste familii, cum se dezbină din cauza lipsurilor și câtă suferință se naște apoi.
Suferința unui copil care ajunge în grija statului din motive financiare apasă greu pe inimile noastre. Din acest motiv, credem în cauza organizației Hope and Homes for Children, care ajută copiii vulnerabili din România. Îi ajută să nu se separe de familiile lor și îi ajută pe cei instituționalizați prin închiderea orfelinatelor și relocarea acestora în case de tip familial. Noi alergăm duminica aceasta la maraton pentru această cauză. Dacă vreți să ajutați copiii României, viitorul României, puteți face o mică donație aici.
", au spus Adela, Alina și Omid.

Dragoș, Adela, Alina și Omid așteaptă în continuare să cunoască români frumoși și să trăiască împreună emoții de nedescris și clipe copleșitoare de fericire.
Dacă știi o familie care merită să aibă un trai mai bun și o casă adevărată, complet utilată, în care să-și creeze amintiri de neuitat, intră pe visurilacheie.protv.ro și spune-ne povestea ei!

Echipa Visuri la cheie, împreună cu Dragoș Bucur, continuă să schimbe destine și să aducă fericirea pe chipurile unor oameni greu încercați de viață și în sezonul patru al emisiunii. În această primăvară, cei patru au pornit la drum plini de entuziasm, energie și idei care să se plieze cât mai bine pe dorințele și nevoile famillilor care urmeaza să fie ajutate.
Dragoș și echipa se mobilizează extraordinar de fiecare dată, pun foarte multă pasiune, fiecare deplasare reprezentând un motiv de fericire și împlinire pentru ei, deoarece sunt pe cale să împlinească visurile unor oameni deosebiți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod