E! LANSEAZĂ SEZONUL 3 DIN TOTAL BELLAS DIN 27 MAI LA ORA 22:00

Superstarurile WWE® Nikki Bella®, Brie Bella®, John Cena® și Daniel Bryan® vor permite din nou fanilor să le urmărească viețile din afara ringului în sezonul cu numărul 3 din Total Bellas, în premieră din 27 mai, la ora 22:00, la E!
Sezonul trei îi urmărește pe Nikki Bella și John Cena în timp ce trec prin suișuri și coborâșuri în planificarea nunții, lovindu-se de diverse provocări în timp ce se pregătesc pentru ziua cea mare. Între timp noii părinți Brie Bella și Daniel Bryan jonglează cu atribuțiile profesionale și timpul petrecut acasă astfel încât să nu rateze nici un moment important din viața micuței lor. Pe lângă pregătirile pentru nuntă și viața de mamă, Gemenele Bella continuă să lucreze pentru noul lor brand și să își dezvolte afacerile toate acestea în timp ce își pregătesc revenirea în WWE.
 
Sezonul trei din Total Bellas continuă cu decizia lui Brie Bella de a se muta în San Diego alături de sora sa și John Cena dar întâlnește rezistență din partea soțului său, Daniel Bryan, care nu este interesat să se mute.
Pe măsură ce se apropie data nunții și planurile sunt finalizate, gândurile despre viitor îi aduc pe Nikki și John în fața unei discuții extrem de sincere despre deciziile majore care îi așteaptă. Între timp Daniel Bryan, după doi ani de evaluare minuțioasă, primește acordul să se întoarcă în ringul WWE.
 
Total Bellas este produs de WWE și Bunim/Murray Productions cu Gil Goldschein, Russell Jay și Farnaz Farjam Chazan ca și producător executiv pentru Bunim/Murray Productions și Kevin Dunn ca și producător executiv WWE.
Nikki Bella și Brie Bella sunt, deasemenea producători executivi.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod