Duminică aceasta, Fort Boyard dă startul celei mai tari aventuri la PRO TV

Duminică, de la 20:30, Fort Boyard, jocul jocurilor începe la PRO TV, într-o ediție plină de suspans, adrenalină, aventură, dar și mult umor! Imagini extreme ce se îmbină perfect cu atitudinile extreme ale concurenților, vor ține telespectatorii cu sufletul la gură! Mihaela Rădulescu, Sandra Izbașa, Corina Bud, Vlad Logigan și Adi Nartea fac parte din prima echipă ce va pătrunde în fortăreață pentru a trece prin probele pregătite de Pere Fouras, stăpânul fortului din oceanul Atlantic. Paul Ipate și Octavian Strunilă sunt gata să spună „Start joc!” pentru echipa OLIMPICII!
Duminică seară, telespectatorii vor pătrunde în legendarul fort alături de vedete îndrăgite și vor descoperi cu ce situații limită și acțiuni incredibile se vor confrunta! Fiecare dintre cei cinci concurenți vor da tot ce au mai bun și au vor lucra împreună pentru a aduna cheile necesare pentru a intra în camera comorilor.  
„Fort Boyard este un fenomen în sine! Te cucerește instant fie că știi formatul sau abia acum îl vezi pentru prima dată! Noi am rămas uimiți din momentul în care am pătruns în interiorul fortului.
Este o încărcatură emoțională foarte mare și te compleșește efectiv magnitudinea lui! Ce pot să spun, însă, este că această emisiune nu trebuie ratată pentru că are tot ce îi trebuie unui show la superlativ: emoție, umor, adrenalină, suspans, aventură, mister, legendă! Vă așteptăm să fiți alături de noi și să intrăm în jocul jocurilor, duminică, la Fort Boyard!”,a declarat Paul Ipate.
„Prima ediție începe în mare forță! Avem echipa OLIMPICII, care își întrec orice limite! Veți vedea niște vedete extraordinare în niște situații extreme, cum nu le-ați mai văzut vreodată până acum! Mie mi s-a făcut pielea de găină în multe momente uitându-mă la ei și sunt convins că și cei ce ne vor urmări vor rămâne muți de uimire, când vor vedea prin ce vor trece cei cinci! Abia aștept să dăm startul aventurii la Fort Boyard și să urmăriți în fiecare duminică prin ce aventuri extraordinare au trecut vedetele noastre!”, a declarat Octavian Strunilă.
Cei de acasă vor fi însoțiți de personajele legendare ale fortului- Passe-Partout, Passe-Temps, bătrânul Pere Fouras, Felindra, îmblânzitoarea tigirilor, Lady Boo, luptătoarea greu de învins - pe tot parcursul emisiunii.
Cum se vor descurca Mihaela Rădulescu, Sandra Izbașa, Corina Bud, Vlad Logigan și Adi Nartea să iasă din camerele cu capcane pregătite de Pere Fouras, cum trec peste fricile de înălțime, mersul pe sârmă, echilibru pe bârnă suspendată deasupra apei, lupte în noroi și multe alte provocări extraordinare, rămâne de văzut numai la PRO TV, duminică, de la 20:30

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod